Bookmarks

Terra Militaris

Alternativni nazivi: Terra Militaris

& nbsp;

Terra Militaris online & ndash; fantastičan multiplayer igra MMORTS istorijski subjekata. Puž Game & ndash; igra programeri & ndash; je sa svojim projektom najbolji browser-poput unutrašnje razvlekalovki. Sve kvalitete koje privlače ljude zbog svijeta remek, organski isprepletene ovdje. Svijet Igra je ne samo dinamično razvija, to doslovno mahove nezaboravne događaje. Potrebno je samo da odaberete svoj put razvoja i osvoji jedan po jedan sve četiri ere. Počevši igrati online Terra Militaris, vi ćete izgraditi svoj grad, da predvodi trupe koje se bave vađenje resursa, da traži diplomatski pristup na okolni vladari, organizirati trgovinskih sporazuma, da istražuju tehnologije za obavljanje najuzbudljivijih zadatke. Nemojte se bojati da ospori dosadnih očajničke rulja i drugim igračima. Dokažite da ste težak protivnik, koji se ne zaustavlja na ništa!

U cilju da se uključe u uzbudljivom incidenata potrebno Terra Militaris registraciju. To će trajati samo minutu. Osim toga, onda ne morate čekati na preuzimanje igre. Pridružite u igri Terra Militaris & ndash; popunjava nekoliko oblasti u kojima za ulazak u sljedeće informacije: ime, adresu e-pošte, lozinke. Označite, da ste i dalje da se za svoje i može se uvijek rado vraćati da nastavi gameplay. Budite sigurni da se uporedi konfiguraciju PC sa sljedećim minimalnim popis sistemski zahtjevi:

- Windows 2000 / XP;

- Pentium 3 700MHz;

- Video GeForce 32MB;

- RAM 256 Mb;

- tvrdi disk 100MB.

Dodatni problem još niko nije zabavno, pa budite sigurni da podesite željene postavke. Sve ovo plus internetsku vezu od najmanje 56k modem (bolje DSL / kabel), a vi ćete otkriti nevjerojatno prekrasne svijetu s vrtoglavom avanturu.

Na početku, vi ćete upoznati učitelja. On će vam reći kako da Terra Militaris igrati za uspjeh. Kakav civilizacije odabrati svoj vlastiti posao, ali ne gledajući gdje sebe, niko ne može oduzeti legitimno šansu da osvoji svijet dominaciju. Kada se grad će se razvijati do određenog nivoa, možda i zadire u tuđe imovine, kako bi se povećala ne samo njihovu teritoriju, ali i da se konsoliduju vlast.

online igre Terra Militaris nudi da postane rezident jedne od zemalja poput Egipta, Kine, Perzije, Rim. Bilo je tu, gdje želite da bude, od vas će biti izdvojeno komad zemlje. Ne brinite, to je potrebno da se počne sa nekim primitivnim plemenskim zajednicama, u budućnosti ćete biti u mogućnosti da izgrade puno zgrada i osigurati da neopisiv prvo mjesto na kraju postao ogroman uticajan carstvo.

Što se tiče izgradnje, to se događa na kartama dva nivoa. Na prvo ti treba da se podigne kontrolu objekata zgradu, gdje ćete staviti sredstva za vojnike i radnike prostorije za obuku vojske. Osim toga, tu će biti i konoba, potrebno zaposliti heroje i tržište za trgovanje sa susjednim igračima. Druga kartica se daje na proizvodnju rudnicima, kamenolomima, farme i drugih korisnih objekata. Ovdje se izdvajaju sredstva, i oh, kako oni žele da napreduju!

Za svaki igrač dođe vrijeme da ode na kartu svijeta i širi svoja krila. Vi ste na čekanju za krvave borbe jedan na jedan ili u timovima, a sukobi sa NPC obračun sa stvarnim igračima. Nemojte se bojati da uđu u Battle Arena i ospori vanzemaljske civilizacije, izgraditi saveze ili privremenog udruženja vojske, povećati šanse za uspjeh. Unaprijed brinuti o pouzdanih heroja, hrabri ratnici vodio odred, pristojan outfit, odgovarajući vojne obuke svakog učesnika. Zapamtite da je cilj komandanta se ne samo upravljati postupke drugih ljudi, ali i da povremeno pokupiti mač i žuriti u debele stvari.

Igra Terra Militaris svaki napor aplikacija su nagrađeni od strane obračunsku iskustva. Vaša slava raste sve vrijeme, i tako se krećete iz jednog doba u drugo. Uključe u direktnom odgovornosti i uzeti potraga & nbsp; Tron soba & ndash; & nbsp; sve doprinose krvarenja.

Terra Militaris Online je dizajniran da vam zadovoljstvo! Ne gubite vrijeme uzalud i vidim iz prve ruke! Sreća nikada ne okreće od tebe!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more