Bookmarks

TDP4 Team Battle Online

Alternativni nazivi: TDP4 Team Battle Online

TDP4: Team Battle Online & ndash; free browser multiplayer dinamičan strijelac. Igra je klasična strijelac igre koja zahtijeva igrača da se grupisati za zajedničke zadatke. Učesnici bitke konvergiraju u velikom krvavih bitaka i pokušati svim sredstvima da osvoje prestižnu pobjedu. Brza reakcija, hrabrost, aktivnost i moć oružja su od ključnog značaja da pomognemo tim postigne svoje ciljeve. U principu, TDP 4 tima Battle igre je u stanju zadovoljiti potrebe bilo kojeg korisnika, jer ima tri različita načina: jedan, tim i potraga. Probati naš najbolji i osjetiti adrenalin raste svaki put krv u očekivanju novih opasnosti! Naprijed! Vjerujte da možete postati najbolji od najboljih!

TDP 4 tima Battle Registracija uključuje ulazak u odgovarajuće linije sljedeće informacije: e-mail adresa, lozinka, izbor server. Zatim pritisnete tipku & laquo; Play sada & raquo; i prebačena u svijet pun nezaboravnih doživljaja. Lepo je igrati u TDP 4 tima Battle je dostupna svima koje zanima. Sistemski zahtjevi se ne boje svojih neba, tako da možete uživati ​​u gameplay i koristeći konfiguraciju kompjuter prosjeka. Home & ndash; Internet konekciju, i, naravno, modernog preglednika.

Start TDP 4 tima Battle igrati, definitivno treba isprobati sve svoje režima. Dakle, vašu pažnju je pozvan na:

- & laquo; Death Match & raquo; (jedan protiv svih, morate se boriti na sve strane);

- & laquo; Death Match Team & raquo; (dostupan za igru ​​u oba plave i crvene tim i ndash; izbor je vaš);

- & laquo; krila Capture & raquo; (Vaš tim će dobiti koordinate tačaka sa zastave neprijatelja i da pokušamo da ih uhvate).

Prisustvo tri vrste bitaka čini gameplay još više zabave, jer čim može biti dosadno bez problema prešli na drugu. Pa zašto se čame sa dosadom u slobodno vrijeme, ako postoji šansa toliko bogat da provedu svoje vrijeme?!

Igra TDP 4 omogućuje vam da zaradite resursa, dobit iskustvo i kovanice da akumulira poena, a tim se stalno ispumpava svog heroja. Treba reći o medalje, novac koji je, iako teško, ali vrlo stvaran. No, za svaki medalju dati dodatne bilješke. Također možete poboljšati oružje, čineći ga moćnijim i istinski smrtonosne. Inače, tu je posebna radnja, gdje možete odabrati god hoćete, samo da imaju sredstva da plati za svoje želje. Osim toga, arsenal oružja u igri prilično raznolika. Vi ćete biti na raspolaganju da iskoriste vrlo mnogomi oružja. So cool, nabavku opreme i demonstrirati mrzio neprijatelje, ono što možeš! Usput, rivali će biti kao računar likovi i pravi igrači.

Osim toga, novi nivo prezentovani su mogućnost da stekne ranije nepristupačnim korisne stvari, tako da možete poboljšati parametre, kao što su preciznost, sigurnost, zdravlje, eksplozivnost, snaga, sreća, i drugi. Pa, ako na vrijeme odlučili da pridobiju podršku saveznika, vi ste dobrodošli da se pridruže klan. Saradnja sa drugim nick proširiti opseg vaše mogućnosti. Postoji mnogo posla, ali ti bi imao vremena da obrate pažnju na višestruke gameplay & ndash; i sve ide kao i moguće!

& nbsp;

Sistem ocjena TDP 4 tima Battle online neće dopustiti da se opustite. Duh konkurencije će samo imati koristi! Tko ne želi osvojiti prvenstvo? Ne gubite vrijeme uzalud! Njegov put do slave možete početi sada!

 

TDP4 Team Battle online Online registracija