Bookmarks

Tauri Svijet

Alternativni nazivi: Tauri Svijet

Aeria Igre, je objavio svoj novi pretraživač nazvan Tauri World igre. Ovaj Sci-Fi realnom vremenu strateška igra s pretraživač koji ima jedinstven vizualnih efekata na osnovu crteža Leonarda da Vinčija.

Tauri igra je priča o novoj kući, koja je nastala po čovječanstvo. Vi ćete igrati na Tauri Svjetske i učestvuju u izgradnji, proširenje i povećanje veličine i snage kolonija na otoku. Igrači mogu razviti infrastrukturu na njihovom otoku, oni mogu proširiti i preći na nova mjesta uz korištenje naprednih tehnologija, kao što je kolonija brod. Ako igrači imaju priliku da upravljaju svojim teritorijama i resursima mudro, oni mogu ići u rat i osvajanje novih zemalja Tauri World online.

Prije nego što igraju Tauri World, pobrinite se računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. Tauri World registracija neće uzeti mnogo vremena i neće izazvati poteškoće:

1. Na glavnoj stranici prijava došao;

2. Unesite sigurnu lozinku;

5. Odaberite "Enter".

Tauri World igre ima nekoliko karakteristika.

Kao prvo, igra Tauri ima opsežan sistem zgrada i vozila. Možete početi stvarati različite zgrade, da se proširi i da koristi više od 20 različitih brodova, što omogućava igračima da špijunira, kolonizirati, ili da započne rat.

Drugo, igra Tauri strategiji prodaje. Pažljivo planirane strategije trgovanja može ubrzati brzinu domaćeg ekonomskog razvoja i podrške od strane saveznika trgovanje igračima ili aukcije.

Treće, Tauri World online ima opsežan borbeni sistem. Razne tehnologije u vlasništvu lako možete uticati na tok rata, utiču na sve opcije heroja, jedinice, napad i obrana.

Tauri igre, koja se odvija u realnom vremenu, je online igra sistem s poboljšanim ovisnost i višeslojne strukture. U Tauri World online možete pronaći oko 20 vrsta zgrada, različitih sistema odbrane, letenje zrakoplova i kopnene snage - ukupno 25 vrsta objekata su razvijeni.

jedinstven sistem kolonizacije Tauri World online je stvoren namjerno, dajući igračima priliku za izmirenje planeta, uključujući i posjedovanje osam otoka na svakoj od planeta. Možete odabrati planeta i sektor Tauri World online u kojoj želite živjeti.

U početku, glavni cilj igre Tauri World online je da se razvije jedan od odabranih planeta. Nakon nekog vremena, kad se na viši nivo, kolonizaciji drugih planeta bi bilo nemoguće.

Platforma Tauri World igre je jedan od mnogih destinacija na koje težite. Uz platformu ćete biti u mogućnosti da se glatko između otoka. Tugs igra Tauri koristiti za brzo transport drugim brodovima. Platforma također može izgraditi svemirski brod za kolonizaciju novih planeta, a teleportovali brodova sa high-speed (vrijeme od nekoliko sekundi).

indikator Zaštitna polje Tauri World online se koristi za podešavanje odbrambenu moć na terenu. Zapamtite da će vam štit štiti više od jednom.

Vi ćete upravljati svojim otok u Tauri World igre. Također možete gledati i špijun na neprijatelja i podijeliti svoje flote sa savezničkim otocima. Na karti Tauri World online, vidjet ćete stupanj razvoja otoka, provjerite aktivnost određenog igrača ili oštećenih područja oko otoka u ratu. Možete koristiti zvjezdača na lijevoj strani ekrana za pomicanje karte Tauri World online.

Heroes i bonuse pojednostaviti Tauri World igre. Zahvaljujući bonuse i određene heroji, možete brzo, efikasno i jeftino proizvoditi jedinice tehnologija.

 

Tauri World online registraciju