Bookmarks

Spremnici kopnenog rata

Alternativni nazivi: Spremnici kopnenog rata

Igra Spremnici kopnenog rata i ndash; & nbsp; slobodan multiplayer browser-based strategija rata tema, događaji koji se odvijaju u realnom trodimenzionalnom game world. Dizajner & ndash; Kineska kompanija Changyou, izdavač djeluje & ndash; Mail. ru Group. Proizvod je izgrađen na moderan motor Unity, to zvuči prilično obećavajuće. Možete se prenose na ratište, a upravljanje različite modele tenkova, bit će učestvovati u aktivnih neprijateljstava. To je pun dinamičan konkurencije među igračima će morati da se žale i nove korisnike i one u virtualnom prostoru su pokušali sve što je moguće. Da osvoji prvenstvo u ludilo, možete koristiti moćne ratne mašine i arsenal različitog oružja. To je lijepo da su svi opreme zaista ponovno detaljno, i potrebu da se poboljša tenkova, koji će biti na raspolaganju, čineći gameplay još više uzbudljivo. Kada se pojavljuju na bojnom polju, neće samo bezumno pucati oružje, i mislim da kroz svaki korak, izvode manevre lukav i izaberite najefikasniji taktika. U socijalne interakcije daje kopnenog rata: Spremnici online posebnu draž. Na kraju krajeva, radi sa drugim ljudima da ostvare svoje ciljeve i ndash; je umjetnost i možete naučiti ovo pravo ovdje i sada, u virtualnom prostoru u Tenkovi mail ru. Član & ndash; i sve svoje slobodno vrijeme će biti ispunjen uzbuđenja!

treba da preuzmete masivni igra klijent je odsutan. Vrata na fantastičan svijet će se otvoriti kopnenog rata: registracija tenkova. Projekt je ubačen u Yahoo, & nbsp; Vkontakte u Facebook i & nbsp; Twitteru . Ako nemate račun u jednoj od tih društvenih mreža, to je lako popraviti. Proces registracije uključuje uvođenje takvih važnih informacija kao korisničko ime, e-mail adresu i lozinku. Da li ovo samo jednom, samo da se iznova i iznova da uživate omiljeni hobi.

kopnenog rata: Spremnici & nbsp; igra može biti bilo ko. Glavni kompjuter koji ide uz ovu minimalne zahtjeve sistema: operativni sistem Windows XP SP2 / Server 2003 SP1 / Vista / ili 7/8 Isto linux , Mac ; CPU Pentium 4, nosači SSE 2; 200 MB slobodnog prostora na hard disku i 512 MB RAM-a. Nakon završetka PTA stvaralaca obećavaju da će objaviti više detaljan popis sistemske zahtjeve. No, strah da će biti previsoka, ne isplati se.

U stvari, igra kopnenog rata: Spremnici je dugo poznata rivala World of Tanks. Između ove igre imaju puno toga zajedničkog. Ipak, projekt se ne može nazvati bezumne plagijat, jer ima mnoge karakteristike koje bi mogle biti zainteresirani za Internet publici hirovita. Ispunjen sa žestokom tenk bitka akcija ne dozvoljava korisnicima da propustite trenutak! Radujem se podizanje adrenalina PvP-saveza, kao i mnoge uzbudljive PvE-misije (add nakon PTA). Masivni bitke može istovremeno da učestvuje oko 30 igrača. Važno je napomenuti da su programeri obećavaju da će uskoro pružiti mogućnost da se stvori čitav klanovima.

Play Ground War: Spremnici hoćete, svjetlo, teški, srednji tenkovi i samohodnih topova i SPU vožnje. S vremenom na raspolaganju Vam je flota borbenih vozila. Da biste ih efikasno koristili trebate znati ne samo od A do Z građevinarstvo (Cannon toranj, tijelo, šasija, motor, radio, itd), ali i biti u mogućnosti da pumpa glavnih parametara, koji uključuju snagu, oklop stanovanje, kapacitet, snaga motora Maksimalna brzina, Shell šteta, preciznost, domet, pregled i radio i tako dalje. D. Neumorno Poboljšati sovjetski oklop i pobjede u beskrajnim krvavih bitaka, će biti u mogućnosti da se osjećaju kao pravi junak Velikog Domovinskog rata!

& nbsp;

Spremnici Ground War & ndash; to je prilika da iskuse grandiozne istorijskih događaja, da iskusi osjećaje koji su bili tako poznato da su naši preci. Pa, gdje si ti, hrabri srca? Ne propustite priliku da uljepšati okupacije slobodnog vremena tako zanimljivo! & Nbsp;

 

Spremnici kopnenog rata online prijave