Bookmarks

Tank Future Force 2050

Alternativni nazivi: Tank Future Force 2050

Game Tank Future Force 2050 tenkova budućnosti.

Ako ste umorni od borbi u stvarnim događajima, obratite pažnju na Tank Future Force 2050 za Android projekat, koji je razvio studio Awesome Action Games. Postali učesnici u procesu igre, biće vam transportovani na vreme, kada oklopna vozila pretrpe značajne promjene. Još uvek je lako saznati, ali maženje i mogućnosti su napredovale daleko ispred, a rezervoar sa dva topa ne izgleda više kao radoznalost.

To osjetite inovaciju, potrebna vam je besplatna Tank Future Force 2050 download. To je već učinilo više od 50 miliona ljudi, uspevalo da prenese ne samo glavne zadatke, već da se upozna sa novim misijama u periodično objavljenim dodatcima. Da biste instalirali igru ​​koja teži 62 M, potrebna vam je Android verzija od 4. 1. Druga mogućnost je da preuzmete Tank Future Force 2050 na računar i razvijete paralelnu liniju događaja.

Fantastična borba.

Tanks, oni su tenkovi sa svojim gazdinstvima raftavši tragove u potrazi za neprijateljem, a zatim ih bombarduju. Ko je vlasnik, a ko je stranac koji je sasvim jednostavno razumio zahvaljujući zastavama nad mašinama. Takođe iznad njih visi skala života, iz koje je jasno koliko će pogodaka održati oklop.

Pošto igra Tank Future Force 2050 razvija događaje budućnosti, programeri su slobodno zamišljali koliko će se tehnologija promeniti. U početku, borbene jedinice nisu posebno različite od modernih, ali to je samo na početku. Kako dobijate određenu količinu valute za igru, možete detaljnije obraditi. Svi oklop, toranj, top, podvozje, druga tehnička oprema su predmet nadogradnje. Jednom kada jedva prepoznate stare karakteristike, automobil postaje tako futurističan. I čeka vas:

    Nakon što ste proveli vrijeme u hangaru za proces povećanja karakteristika, idite na bojno polje.

  • Quality graphics
  • Realistic soundtrack
  • Bright specijalni efekti
  • Neobična geografija područja
  • Intuitive controls
  • Izbor neprijatelja
  • Long updates
Ovde se najzanimljivije odvija, jer neprijateljima sa svakim nivoom sve više i više, a oni se ponašaju oštro.

Vaš zadatak je pronaći sve i uništiti, a onda će misija biti usvojena, a nagrada će pronaći njen heroj. Prilično je lako pronaći neprijatelja, jer je označen na osjetljivom radaru u obliku crvenih tačaka. Samo pratite gde se krije sledeći neprijateljski tenk i pucajte u njega, pronalazak ugroženog mesta. Ponekad će biti neophodno približiti praktično blizu, kako bi granata pogodila jaku školjku.

Menadžment i lokacije.

Tank Future Force 2050 igra nudi sasvim standardnu ​​kontrolu. U levom uglu džojstika pomerite opremu, a desno od dugmeta pogleda, prilaza i vatre. Čak i ako je ovo novost za vas, nakon malo obuke, lako ćete ovladati ovom mudrošću. Lepota, poteškoća u kretanju i veći realizam dodaju prepreke mjestu. Oni zatvaraju horizont i ne dozvoljavaju da vide drugu osobu. To će vam pomoći da organizujete zasedu, ali i najviše da biste zadovoljili nekog drugog, tako da malo zdrava paranoja neće povrijediti.

Takođe, malo pričajte o Donatu. Kao što shvatate, pumpa u igri igra važnu ulogu, a za svaku borbu protiv neprijateljskih tenkova srušena, dobićete nagradu. Ona ide na sve vrste poboljšanja, ali igra u slobodnom režimu, da bi se postigle brze i značajne promjene je prilično teško. Zatim prihodi dolaze u kupovinu igara. Treba napomenuti da su programeri odlučili da ne budu pohlepni i postavili prilično prihvatljive cene sa 24,93 na 1 258,47 UAH.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more