Bookmarks

Taern

Alternativni nazivi: Taern

Taern igra je uzbudljiva kompjuter igra koja je puna raznih zadatke. Ova igra se smatra dinamičan, multiplayer igre, koji je razvijen u žanru RPG.

Igra Taern mreži koje će se sastati s ovom taktički borbeni sistem.

igra Pride Taerna registracija dostupan je samo onim korisnicima koji imaju pune osamnaest godina. Vi ćete biti u mogućnosti da se registruju u igri ponosa Taerna ako uđu:

  1. Njegov e-mail adresa.
  2. Njegova jedinstvenu lozinku.
  3. datum njegovog rođenja.

& nbsp;

U igri možete igrati Taern odabrane klase. Uz neke od njih možete pronaći u ovom izvještaju:

  1. Strijelci & ndash; klase koja je u stanju da napadne na dubinsku. To može primijeniti teške fizičke štete. Također ovoj klasi ima & nbsp; ogromnu vitalnost.
  2. Shaman. Drvo & ndash; oni koriste slabost ljudi za vlastitu korist. Ovaj razred putuje oko svijeta. Ovaj Shaman izračunava svoje neprijatelje na velike udaljenosti.
  3. Barbarian & ndash; je klasa koja ima jak napad. On je vrlo jak iz neposredne blizine. On je bio na snazi ​​i sve druge klase su inferiorni.

& nbsp;

Igra Ponos Taerna okuёt te u slikoviti svijet sa velikim gustim šumama i slikovita jezera.

Ponos Taerna igra igra ćeš biti na strani jednog od Empires: zvona ili Taera.

Chimes Empire napali carstva Taera. Spalili su lokalne baštine, opljačkao i dostigla glavni grad kraljevske tvrđave Korelamon.

Taernskaya vojska odlučila da se suoči sa neprijateljima s ponosom i na čelu kralj Kandel došli u boj. Na žalost, oni izgubili, a kralj Kandel pao u borbi.

Sada ništa ne može zaustaviti okrutno carstva Chimes. Sve oko vatre počela da gori. Gotovo svi su bili ubijeni, a oni koji su preživjeli su mislili kako pobjeći, a ne nastaviti bitku. Od tog trenutka počeo The Great Escape do okeana.

da igrate igru ​​ćete Taerna Pride, počevši sa ostatke svojih rođaka. Morate lutaju dugo, ali ti u grad, gdje možete naći sklonište. Ali ti se opusti i ne biti u mogućnosti da. Ćete morati čekati novu bitku.

Igra Pride Taerna online prvo morate odabrati lik. Nakon što ste izabrali znak, vi ćete patiti isti čas rata. & Nbsp;

Morate spasiti stradanja je sada zemlja koja je nekada bio prekrasnoj prirodi.

Čekaš uzbudljivu turn-based borbi. Možete se boriti potpuno sami, s najvjernijim asistent, ili ogromna skupina očajnih vojnika.

naiđete na fascinantan priču, i savršeno naslikao krajolik koji razlikuje ovu igru ​​od drugih.

najzanimljivijih i uzbudljiva stvar je da svoje likove ne samo obavljati radnje koje su dizajnirani od strane programera. Vi živite ovaj život sa svim likovima. Imate izbor u igri: biti negativac-Thug i odmah ostvariti sve svoje ciljeve, ili pratiti putanju plemeniti vitez.

Igra ponosa Taerna Online osvojio veliki uspjeh zahvaljujući svojoj gameplay, likove i druge mogućnosti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more