Bookmarks

Swords & napitaka 2

Alternativni nazivi: Swords & napitaka 2

Igra Swords & amp; napitci 2 je produžetak svog nagrađivanog prethodnika. Projekt također ima lijepe grafike i odlične igre. Ova igra & ndash; što vam je potrebno da prođe hladnih zimskih večeri. Samo ono što ste tražili, zar ne? Nemate vremena da bude dosadno, jer sada ćete morati stalno pratiti napredak stvari u njegovoj radnji.

Da, to je, Swords & amp; napitci 2 Online će vam pomoći postati vlasnik male Shop. Vaš glavni zadatak je da ćete morati stalno nastojati da izvrši tijekom igre & ndash; dopunu asortimana novim proizvodima, prodavati više proizvoda kupcima, da bi mogli imati pristup novim tajni recept. Pa, i, naravno, morate napraviti svoj dućan donosi profit. Opremiti i poboljšati njegovu radnju, poslati putnike za obavljanje novih zadataka i zadatke koji će im omogućiti da poboljšaju svoj nivo, omogućavajući vam da se poveća troškove prodaje u dućan robe.

Ova igra & ndash; tipičan online projekt, tako na koja je već postala dobra tradicija u Swords & amp; napitci 2 registar će biti potrebne za pokretanje procesa igra. Ne bi trebalo da zbuni činjenicu da je sada u upravljanju igre nije riječ na ruskom. Na kraju, dizajn projekt je tako jednostavan i pristupačan da neće biti teško da se bave svojim osnovnim karakteristikama i dogovor s kako pravilno popuniti obrazac za registraciju.

​​ 1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Da bi proces registracije mogao početi, morat ćete popuniti obrazac na lijevoj strani glavnog ekrana projekta.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo popunite sva polja kako bi, držeći saveti sistema. Kada je sve ispunjeno, kliknite na link i laquo; Prijavi do do igraju sada & raquo;, zatim možete početi u Swords & amp; napitci 2 play .

Nacrt sve kupce koji će posjetiti vaš dućan, podijeljenih u nekoliko klasa, ovisno o njihovim potrebama. Pripremite se da će kupci biti puno, i svi njihovi zahtjevi moraju biti ispunjeni. Kao i svaki Store kupaca, oni će se pregovarati i tražiti da obori cijenu & ndash; Ovo je mjesto gdje ćete biti u mogućnosti da se bave njihovim međusobnim vještine.

Play Game Swords & amp; napitci 2 je također zanimljiv jer sada ćete moći zaposliti radnike. To će vam pomoći da bolje služiti kupcima i doprinose razvoju grada. Pa, i, naravno, možete osjećati kao pravi gazda. To je primamljivo zvukove!

Možete pokrenuti čarobnjak sljedeće:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; The Enchantress, koji su upoznati tamne umjetnosti.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; kovača.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Bowyer.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Jeweller.

Kao što je u životu, u igri morate slijediti neka osnovna pravila. Na primjer, ako kupac traži nemoguće, da je bolje da mu odgovori na neuspjeh. Nemojte zaustaviti i razvijati.

& nbsp;

Ova igra će vam pomoći da se razvije lideri imaju vještine, i što je najvažnije učiniti Swords & amp; napitci 2 besplatno !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more