Bookmarks

Legenda o obali mača

Alternativni nazivi: Legends of Sword Coast

Sword Coast Legends: u svijetu fantazije.

Ko će napustiti fantazijsku igru ​​uloga, sjajnu i dinamičnu? Ljubitelji pravca su već čekali da se pojavi nešto sveže, a igra Sword Coast Legends je postala dah izvorske vode u pustinji.

, kao 19. 10 2015 Igrački studio n-Space objavljen je za Windows, Linux i Macintosh, te 2016. godine Izdavač Digital Extremes obećava da će ga objaviti za PlayStation 4 i One Xbox, a fanovi već mogu preuzeti Sword Coast Legends kako bi započeli svoje putovanje.

Igra ima mnogo toga zajedničkog sa igrama sličnog smjera, ali ona ostaje originalna i ima specifične razlike:

 • Single campaign
 • Fascinantna priča
 • Tactical fights
 • Active pause
 • 6 slova znakova
 • 10,00095 trka koje možete izabrati iz
 • Dungeon Master Mode Mod koji vam pomaže da kreirate sopstvene avanture, a zatim ih ponudite svojim prijateljima

Početak jedne epske priče.

U svetu magije postoje jedinstveni zakoni, a čovek ih ne razume, ne može ih objasniti, ali može biti prihvaćen. Koliko dugo je trag lutao, i zašto niko nema najkraći put do Faerna, niko vam neće odgovoriti, nego samo slegne ramenima, kažu, to znači da je potrebno.

Ali evo vas, jednom kada ste odlučili da skinete Sword Coast Legends, i vreme je da se upoznate sa lokalnim stanovništvom, među kojima ima dovoljno nomada, seljaka, okrutnih barbara i malih plemena. Iznad njih su religijski kultovi i sve vrste cehova, predvođeni bogatim vladinim zvaničnicima.

U gradu postoji 6 klasa i 5 trka, uvijek spremnih za nove podvige. Glavni lik pripada plaćeničkom savezu, koji je osnovan tako davno da se ni stariji ne sjećaju tog vremena. Vreme je takođe postalo uzrok uništenja, a ceh se više ne čini moćnim kao u starim danima, iako još uvek prati trgovačke karavane, štiteći ga od pohlepnih bandita.

Jednom na sledećem putovanju, heroj i njegovi prijatelji imaju čudan san u kojem im demoni obećavaju uništenje Čim su se probudili, san se pretvorio u stvarnost, njihove karavane su napali neprijatelji dobrom opremom i organizacijom. Snage su bile nejednake, a mnogi od vas ubijaju na licu mesta. Ceh je takođe spaljen do temelja, a vi pokušavate da razumete šta se dešava.

Bitke će biti prirodna akcija, spuštanje cijele igre, a kako se ne mogu izbjeći, kako bi se bolje koordinirale akcije vašeg tima, možete koristiti funkciju privremenog zaustavljanja u bilo koje vrijeme.

Dok je na moru obala Legenda na PC-u, možete izabrati jednog heroja, ali on neće dugo ostati sam da mu se pridruže drugovi po oružju. Takođe, morate ih opremiti, podići nivo talenta i izabrati najboljeg u narednoj kampanji. Vaša kompanija je predodređena da prođe kroz mnoge puteve, završi misije, bori se, vodi dijaloge, završi zadatke, istraži i istraži grobnice, katakombe, ruševine, tamnice i labirinte. Putovanje kroz Faerrun i interakcija sa obalnim ljudima u Luskanu, poznatim po svojim kriminalnim manirama i krijumčarenju, biće veoma informativni.

Igraci sami biraju kako najbolje da se ponašaju na koji nacin ulaze u zatvoreni grad, da sarađuju sa tom osobom ili ne. Među zadacima, previše interesantnih stvari za probuditi uspavanu ljepotu, istražiti ili oteti panj na drvenom panju.

Minimalni zahtjevi sustava

  OS
 • : Windows 7/8 (8. 1) / 10 (samo 64-bit)
 • Procesor: Intel Core 2 DUO E6700 @ 2. AMD Athlon 64 X2 6000 +
 • OP: 4 Gb
 • Prostirani prostor: 11. 5 GB
 • Video kartica: NVidia GeForce 8800GT / AMD Radeon HD 4850 ili bolja (DirectX 11)
 • zvučna kartica: Kompatibilan sa DirectX
 

Legenda o obali mača