Bookmarks

Survarium

Alternativni nazivi: Survarium

Igra Survarium & ndash; free multiplayer prva osoba pucač koji prevozi korisnicima u nepoznato budućnost. Se nađete u zbrkano vrijeme sazrio u svijetu, nakon katastrofe na životnu sredinu. Razlozi za to su nepoznati. Međutim, rezultati su tu. Anomalije se desiti da ne zna šta se dešava oko životinje, očajni napad industrijski kompleksi i drugih objekata ponašaju kao lud, a ptice i biljke bujaju bez presedana kroz debljinu asfalta i betona. Gradovi gusta prsten okružen neprobojnim šumama, koji su također pokušavaju da se na teritoriju ljudskih naselja. Dok su sve procese koji se odvijaju na neverovatnih brzinom. Naučnici su u panici, jer niko ne zna kako da zaustavi takav nered. Čovjek postaje sve teže opstati u narednim anarhija. Što će se dogoditi sa ljudima koji su pali u paniku ako se mogu prilagoditi na život u novoj sredini i ndash; Naučite sve što možete, počevši da igraju Survarium.

Vrata se otvaraju u fantastičan svemir Survarium registraciju. Morate stvoriti račun, a zatim ga aktivirati klikom na poseban link koji će naći u odgovarajućim pismu upućenom od strane administracije. Ispunite obrazac za registraciju vam je potrebna sljedeće oblasti: korisničko ime, e-mail adresu (ponoviti u narednih red), lozinka (uz potvrdu), vremensku zonu, datum rođenja, ime zemlje. Neophodna polja su označena sa zvjezdicom. Ali nemojte biti lijeni i da pruži punu informaciju. Potvrda o registraciji mora biti unesen u određenoj oblasti kod sa slike. I na kraju, na obaveznoj osnovi da potvrdi usklađenost sa FAQ.

Dozvoljava Survarium & nbsp; igrati računalo konfiguracije mora ispunjavati sljedeće kriterije: operativni sistem Windows XP / Vista / 7/8; DirectX kompatibilna zvučna kartica; grafičku karticu GeForce 8800 512 MB ili više s DirectX verzija 10; procesor prosječnu snagu; najmanje 2 GB RAM-a i internet vezu 64 KB \ e ili više. Za kontrolu miša i tipkovnice je potrebno.

Kada prevezeni u svetu fantazije, biti u mogućnosti da igraju Survarium za besplatno, ali za uspjeh potrebno je da imate određenu količinu znanja. Razmotrimo niz dizajna Vostok Games. Vi ćete biti s obzirom na izbor načina:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; PVP (timska igra);

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; PVE (slobodna igra);

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Co-op (zadruga igre).

U principu, gameplay se sastoji od napada. Vidjet će obavljati razne misije, što će zahtijevati odgovarajuće opreme. Napravite pristojan oklop, osim ako ne želite da ne zadatak. Svaki dan će morati uništiti dosadnih mutanata i boriti sa konkurencijom, nemilosrdno ih ubijaju. Svi stanovnici univerzuma i ndash; ili siromašan lutalica koji su bili u prošlosti, obični građani svijeta, ili očajne pljačkaši, koji su odlučili da oni nemaju šta da izgube, ili zbunjeni predstavnici nekad moćne vojske ostala sama sa buntovnim prirodom. I oni traže utočište u novom koljač svijet. Igrači nađu svoje vrste, grupisani i zajednički traže utočište za sebe. Stvorio cijeli kamp. Da se osjećaju ugodno u njegovom kampu, trebat će vam različite resurse. To će proizvesti ne samo artefakti, već i hranu, vodu, sanitetskog materijala i zaliha se na benzin. Uspješno završen povećava zadatak kredibilitet. Osim toga, tako da zaraditi novac.

Da bi mogli opstati Survarium online , potreban vam je odgovarajući borbenu obuku, pravilno odabrana strategija, sposobnost da se prijave na vrijeme, i što je najvažnije pravo, pristupačne lijekove. Povećati vaše šanse za vještine i tajne akcije. Postoji uprtaă koji može učiniti nevidljivim za neprijatelja. Ali prvo mora naučiti kako se koristi.

Igra nudi Survarium korisnik da pokuša na ulogama kao što su Scout, Marksman, Hunter artefakti, Stalker, The Punisher, Bruiser. Odabrati ono što najviše voljeli da se sastanu i idite na nezaboravnu avanturu. Tokom igranja neumorno Suck heroj, povećavajući njegove performanse. Glavni parametri su: zdravstveno stanje, težina, energije, maskiranje, zaštita, izolacija kisika.

Da li ste u stanju da se prilagodi & nbsp; u ekstremnim uvjetima i postati heroj modernog doba? To ovisi o vašem upornost i snagu karaktera! Probajte ga! I neka vas uvijek vodi dama sreća!

& nbsp;

& nbsp;

 

Survarium online registracije