Bookmarks

Supremacy 1914

Alternativni nazivi: Supremacy 1914

Igra Supremacy 1914 je besplatna browser igra u kojoj igrači postaju šefovi moćnih nacija u Europi na opasan prijelazu stoljeća. Njihov izazov je postati neprikosnoveni lider u high-grade suverene kontinenta diplomatskim putem ili jednostavno brute force njegove slavne vojske Supremacy 1914 online. Stvoriti snažan saveza, izgraditi ekonomiju, i pripremiti zemlju za rat. Dovesti vaše ljude u bitku i postati vladar Europe Supremacy 1914 online .

Prije predstave Supremacy 1914. godine, pobrinite se računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Supremacy 1914 registracija neće uzeti mnogo vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; igrati besplatno & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite korisničko ime;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite sigurnu lozinku, i ponavljam;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo vas da unesete ispravnu e-mail;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Napišite svoj datum rođenja;

6. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; Registracija & raquo;.

Vi ćete igrati igre Supremacy 1914. godine i razvija taktiku i strategiju kretanja trupa. Igrači moraju biti vrlo oprezni, jer ne mogu uvijek biti proglašen rat; iznenadni napadi su prilično česti.

Trajanje jedan krug Supremacy 1914 linija varira 4-8 nedjelje. Možete igrati na kartu gdje jedinice kreću u kontinuitetu, kao u većini browser igara. Igra Supremacy 1914. godine daje 30 zemalja i inteligentni računarski upravljana protivnika, opsežan modernizaciju pokrajine, trgovine resursima i diplomatija! Jedinice Supremacy 1914. godine kreće na mreži u realnom vremenu na povijesnoj karti.

Igra Supremacy 1914 online nema zvuka, ali možda sa dodatnim igračima opterećenja za preuzimanje neke glazbene datoteke . To će pomoći da se poveća interes u igri, kada ste u Supremacy 1914. godine da se igra.

U principu, Supremacy 1914 linija ima tri različite kategorije resursa koji su neophodni za opstanak evropskih naroda: Hrana, građevinskog materijala i energije. Srećom, svi ovi resursi su dostupni na evropskom tlu. Na početku svog mandata guvernera države, vaša imovina će se sastojati od 12 provincija. Svakoj pokrajini & nbsp; Supremacy 1914 online ima fokus na jedan resurs, koji se proizvodi u velikim količinama da se dijele u cijeloj zemlji.

Igra Supremacy 1914. godine ima i tvornice. Ako je pokrajina je nadograđen sa fabričkih radnika, on je u stanju proizvesti napredne tehnologije naoružanja, u zavisnosti od nivoa radova renoviranja. Oni vam omogućiti da koristite više napredne strategije i su od suštinskog značaja za dalji tok igre. Proizvodnja u igri Supremacy 1914. godine ovisi o postrojenju, količinu vremena koje je potrebno da se dostigne određeni nivo postrojenja.

Interface & nbsp; Supremacy 1914 online nije savršen, ali neki nedostaci se mogu ukloniti, to je dovoljno imati malo strpljenja i želju igrati igru ​​ Supremacy 1914. godine.

Sve napredak vaše igre & nbsp; Supremacy online 1914. Procjenjuje se da rejting bodova koji doprinose svoj lik. Postoji niz činova koje zaradite na putu, a ovi tipovi se koriste kako bi se ti razlikovao od drugih igrača, su simbol svoje vještine i iskustvo u igri Supremacy 1914 , [ 3] online .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more