Bookmarks

Koji pati

Alternativni nazivi: Koji pati

Igra pretrpio veliku buku učinio mnogo prije zvaničnog rođenja. Osim toga, programeri su čak dozvolili da izgradi vlastite potomke u čin od najneobičnijih igra u budućnosti. Nažalost, high-set remeni nije mogao biti postignut. Igra je bila, naravno, nije nova "trendseter" u gaming umjetnosti, ali kvaliteta i zanimljiv - činjenica.

ispred patnje čeka dvadeset dugo nivoa. Posebno praktikantice igračima u nekoliko sati igre će biti u mogućnosti da napomenuti da su napadi čudovišta (dobro, naravno, u igri pod nazivom patnje će se sastati čudovišta, koji bi mogao sumnjati) vidi definitivno obrazac. Šta? Neka to ostane naša mala tajna, a mi ne zaspoylerim pregled, a vi ćete imati priliku testirati sebe na brigu. Monsters - utjelovljenje svih strašno i užasno će potvrditi bilo koji nosač za prezentaciju stradanja video najavu. Zaista, postoji nešto za vidjeti. Smyshlёny umjetne inteligencije se provodi u okviru projekta, što je igra vrlo dinamičan i atipične. Gamers imaju poraskinut mozak tijekom više zadatke i misije.

In The Suffering morate igrati pomoću prilično jednostavno arsenal oružja. Međutim, nadležni strategija će savršeno nositi s neprijateljem, čak i uz pomoć oružja, koji je predložio programera. Podizanje veo tajne će vam reći da su kreatori projekta razvijen za igrače nekoliko osnovnih završetke. Sve će ovisiti o tome kako da se ponašaju u protagonist Tork. Žrtva zavjere i nemilosrdan manijak čeka potpuno drugačiji završetaka. A ti isti igrači koji su u cijeloj gameplay vole da se suoči sa čudovište, će prisustvovati vrlo neobičan kraj.

da biste pokrenuli igru ​​i morat ćete prethodno download patnje. Sigurno ste gamer sa velikim iskustvom, a imate na umu postoji nekoliko pogodne torrent tracker-, koji sadrži najbolje igre danas. Odlazak u igri, vi ćete svjedočiti strašan grafike i sjajan zvuk. Svaki sada i onda za vrijeme igranja suočeni sa zanimljivim efektima. O animacija čudovišta predstavljena u The Suffering PC i reći ništa - to je bio uspjeh.

U međuvremenu, nekoliko riječi ja bih da kažem o upravljanju. Programeri su učinili sve što je moguće da se igračima osjećaju ugodno, tako da svaki igrač može izabrati stil igre same po svom ukusu. I dalje postoje apsolutno u bilo kojoj fazi igre, problem je većina predstavnika horor žanra muči mnoge igrače, ali to je The Suffering je jednom i za sve riješeno.

Za svaki prošli zadatak, da ćete dobiti dodatni bonus. Ali, razmotrimo ono što se događa oko u najsitnijim detaljima će pomoći fotoaparat pri ruci. Sve u svemu, projekt se pokazao kao vrlo dostojan, preporučujemo da ti i tvoji prijatelji - da igraju zajedno više zabave.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more