Bookmarks

Sudden Attack

Alternativni nazivi: Sudden Attack

Igra Sudden Attack & ndash; je multiplayer pucačina iz 1. osobe. Iznenadni napad Online je besplatan masivan igra, ali i vi imate priliku da kupe bonuse za pravi novac.

iznenadni registracija Napad je predstavljen na stranom jeziku kao što je engleski jezik. Prijavi se na ovaj način online igre možete:

1. Pronađite na zvaničnom sajtu igre.

2. Na početnoj stranici se nalazi u veliki krug natpisom & laquo; Play & raquo; . Kliknite na to.

Vidjet ćete prozor u kojem će pisati da nemate nalog - svoju stranicu na sajtu i trebate se registrirati. Popunite polja koji će biti ponuđeni.

3. Unesite svoj mailbox.

4. Ponoviti još jednom svoju poštu.

5. Zatim izaberite preko krpelj da se slažete sa svim korisnički ugovor i pravilima stranice.

6. Zatim kliknite na & laquo; Kreirajte Vaš račun & raquo; .

Od tog trenutka, možete sebe smatrate osoba
Sudden Attack Online.

Igra Iznenadni napad zahtijeva da se računar sljedeće kapacitete:

& nbsp; & nbsp; & nbsp; Procesor: Pentium 4, 2. 0 Hz.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; RAM (RAM ) : 512 MB.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; VRAM (video memorije): 64 MB.

Igrajte Sudden Attack vam 10 načina igre:

1. Deathmatch. U ovom režimu, pobjednik je ekipa koja prvo morati pokupiti bodova za ubistva. Ako je, međutim, za sada, nijedna ekipa ne dobije pravu količinu bodova, pobjednik je, što je trenutno najviše bodova.

2. Destruction. Jedan tim je donio bombu, koju treba staviti na pravo mjesto i eksplodirati. Druga tim mora prestati tome. U ovom režimu, postoje dva mjesta gdje možete instalirati bombu.

3. kontrolu. Ova dva tima imaju zgrabiti objekta i kontrolu vremena, koja se prikazuje na timer. Pobjednik je ekipa koja je kontrolisala najduži predmet ili ubijanje neprijatelja tima.

4. Capture kreće. A tim mora uhvatiti željeni objekata i kreću ih na drugo područje. Cilj drugog komande da ih zaustavi. Cilj u ovoj misiji se smatra da uspješan, ako su oba predmeta su se preselili u drugo područje, odnosno jedan je ubijen, a drugi se preselio.

5. Posebne prilike. U ovom režimu, igrači mogu koristiti samo određene vrste oružja. Pobjednik je tim koji će postići najviše bodova za počinjene ubistva.

6. Sabotaža. Ova dva tima moraju uništiti neprijateljske baze i hvatanje neutralan bomba.

7. leta. Jedan tim mora braniti sebe od drugih pomoću noževa. Tim koji je napada oružjem & ndash; Ovo granata.

8. Head Hunting. Ovaj mod je sličan prvom, ali u tom slučaju morate pucati neprijatelja u glavu inače kugle neće biti pročitati.

9. U velikom glavom. Ovaj mod je također slična prvoj, samo na ubistvo svog protivnika glava je veći i onaj koji manje pucao.

. 10 The Vampire. U ovom slučaju, svi igrači odaberite jednu, a to će biti vampir. Njegov zadatak je uništiti ostale igrače, lov njega. Zadatak je sličan lovaca, oni žele da unište vampira.

U Sudden Attack igra ti sa velikim zadovoljstvom, kao što je predviđeno režimi su napravljeni za svačiji ukus!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more