Bookmarks

Stronghold Kingdoms

Alternativni nazivi: Stronghold Kingdoms

i gras & nbsp; Stronghold Kingdoms & nbsp; - igra kompanija Firefly Studios & ndash; Programer čuvene linije igara Stronghold . Nakon što je proveo ogromnu količinu posla, programeri su stvorili zaista vrijedno igra, koja će se vrednovati kao ljubitelj prethodnih verzija, i samo ljubitelji dobre multiplayer igara.

i i igrati online & nbsp; Stronghold Kingdoms može biti ako računalo zadovoljava zahtjeve. I gras Stronghold Kingdoms Online ima takve zahtjeve:

- Operativni sistem: XP / Vista / Sedam ,

- Procesor: 1 GHz ili jači;

- Memorija: 512 MB za XP, najmanje 1 GB za Vista / Sedam ,

- Grafička kartica kompatibilna s DirectX 9;

- 150 MB slobodnog prostora na tvrdom disku;

- Spajanje na & nbsp; Online.

Sljedeći korak je potrebno upis u igri & nbsp; Stronghold Kingdoms, koji je napravljen kao jednostavan i jasan, tako da potrajati nekoliko minuta. P EGISTRACIJA & nbsp; Stronghold Kingdoms podrazumijeva sljedeće stavke u posebnom obliku na web stranici igre:

- e-mail adresu;

- lozinku.

Stronghold Kingdoms Online registracija završava preuzimanja i instaliranja igre klijenta. Nakon instalacije, možete nastaviti izravno na utakmicu.

Stronghold Kingdoms online igra, koja je preuzela mnogo od svojih prethodnika, ali postoji značajan dijelova promjena. Prvo, promjene su & nbsp; trgovina sfera igra koja je sada postala mnogo realnije. Tako je, u raznim transakcijama, rezultat nije vidljiv odmah, ali nakon nekog vremena, jer njegovu realizaciju. Trading i udio sredstava sada može biti samo s kapitalom. Nastavlja da bude ekonomski model & ndash; da nabavi odredbe koje su potrebne da se biljka vrtova, graditi farme i drugih objekata koji su u proizvodnji uchuvstvuyut odredbama. Nakon proizvodnja, sve odredbe pohranjene u štali i drva, kamena i drugih resursa su u skladištima.

Stronghold Kingdoms & nbsp; da igraju može biti u potrazi na tri kartice: globalni, mapa i mapu sela dvorca.

i grata u igri & nbsp; Stronghold Kingdoms Online sa globalnoj mapi je potrebno kada postoji potreba da se bilo kakve potrage ili pogled su veliki broj naselja, sela, neprijatelj ili savezničkih snaga.

Mapa sela možete vidjeti & nbsp; sve svoje zgrade, gledao proces & nbsp; život u selu. & Nbsp;

Karta dvorca vam omogućava da pogledate jačanje dijela, ali ne daju za učešće igrača u događaj. Možete, na primjer, izgledaju kao dvorac pokušava uhvatiti neprijateljske trupe, i ako je potrebno, & nbsp; promijeniti & nbsp; taktika i ponašanje branitelji.

Svi objekti su izgrađeni različite količine vremena i ndash; od nekoliko minuta do nekoliko sati. Napomena Windows istraživanje može pomoći da se poveća brzinu gradnje, ali to zahtijeva iskustvo, koje je igrač dobiva na višim nivoima, ili ulaganje pravi novac u igri.

Igra je dostupna šest tipova jedinica: Kapita n s , seljaci, kopljanika, streličari, & nbsp; mačevaoci kao i katapulti. Za bližu saradnju može pridružiti bilo frakcija. Maksimalan broj igrača u bitci je ograničen na 40, a komunikacija se odvija ili putem posebnog foruma, ili pomoću ugrađene u chatu.

i grata u & nbsp; Stronghold Kingdoms & nbsp; će biti posebno interesantan ljubiteljima prethodnim dijelovima legendarne igre, ali ne samo njih sama igra će biti zanimljivo. & Nbsp; ljubitelje dobre igre će cijeniti novu igru, kao i dobiti puno poboljšanja i ažuriranja, igra dostigla novi nivo. Dobro dizajniran grafike u igri & nbsp; To vam omogućava da uživate srednjovjekovnog borbe sa upadljivim detaljima. & Nbsp;

 

Stronghold Kingdoms registraciju