Bookmarks

Street Legal Racing Redline

Alternativni nazivi: Street Legal Racing Redline

Street Legal Racing Redline - kompjutersku igricu. Igra Street Legal Racing: Redline je predstavljen u žanru autosimulator. Ovo je nastavak, drugi dio igre serije Street Legal, objavljen 2003. godine. Ovo izdanje igre, kao što je prva verzija, da zadovolji fanove širom svijeta. Uostalom, samo kod nas možete zamisliti kao pravi mehaničar. I vaš automobil je u potpunosti ovisna o svoje znanje o njihovoj strukturi, interno i eksterno.

Za bolje poznavanje gameplay savjetujemo vam da pročitate ovaj pregled i vidjeti pregled video igara predstavljen na internetu. A možete preuzeti već potoo Street Legal Racing: Redline. U tu svrhu glavna stvar koju ste imali da preuzmete potrebne programe.

U igri ćete naći sebe kao običan građanin. Možete kupiti auto od dilera po svom izboru. Ovo je vaš prvi gotovini investiciju od početne novca, automatski dobivate. I onda počinje glavni dio igre. Kupi predmete motora ili dijelova šasije i sami ih promijeniti. Izbor dijelova ovisi samo o tebi. Onda tyuninguete. Glavni cilj - da naizgled nepobjediv brzinu i prekrasna auto. Sve zamene su napravljeni samo na novac koji će osvojiti u utrci. Na kraju krajeva, oni nisu samo tako, kao i da se poveća nivo.

Igra SLRR predstavljeni kao skup kao trening i utrke. Udaljenost trening morate testirati auto, a onda možete ići na trke. Trke se održavaju noću, što bi bilo ulice su bile prazne. Tu su i dan, ali u takvim slučajevima, ovaj proces je teže zbog potpune ulice. Također nedaleko od policije ne deetsya. Ako ih upoznati, ne bježati, ne pruža gameplay. Oni će vas kazniti za bilo. Race Udaljenost svaki put novi. I to nije tako jednostavno. Svaki put kada ste u potrazi za novo mjesto.

U igri Street Legal Racing: Redline automobila marke stvarne auto centara. Oni su u potpunosti u skladu sa ovim mašinama. Sposobnost za preuzimanje drugih vozila zamijeniti postojeće.

Igra Street Lega Resing Redline predstavlja tri Street Racing Club, tzv razine:

• Green;

• Plava;

• Red.

Green - u početnoj fazi, vaš prvi garaža. U početku, ovo je tvoj klub dok ne dođete do vrha mjesto u ovom klubu.

Blue - je viši klub, koji dobiva da pobedi u trci za najslabiji Rider kluba.

Red - profesionalnim klubovima. Ovdje možete kladiti svoje automobile. To je važno izgled vašeg automobila. Ovo je ulaznica.

Ti si pobjednik ako ste prošli kroz sve tri faze. I na kraju je postao prvak u drugom, crvene, klub.

Naravno, ova igra će biti lako za one koji znaju stvarnost građevinskih mašina kao što oduzme ili performanse. Dakle, igrači osvojiti neoprezni.

Igra Street Legal 2 je izrađen od visoko kvalitetnog grafike odličan soundtrack.

Zato požurite i postati najbolji ovdje, a istovremeno da znam automobilskom svijetu. Požurite igra Street Lega Resing Redline preuzimanje. Uspješno igrate!

 

Street Legal Racing Redline