Bookmarks

Street Legal

Alternativni nazivi: Street Legal

Street Legal - kompjuterska igra u žanru auto simulatora. Kompanija programer, Invictus Igre, gledao sve svoju energiju na stvaranje ne samo auto utrka, a oličenje željenog automobila je svoje. Ovo je glavna odlika ove igre. Igra Street Legal verzija prve serije igara Street Legal, pušten da se navijači u 2002. godini.

Kao iu svakom računaru igri morate u početku preuzimanje. Preuzimanje Street Legal, možete posjetiti stranicu i sa posebnim programom na računaru. Samo ovdje za početak savjetujemo vam da završite čitanje ovaj pregled igre Street Legal Street Legal i prikazivanje video zapisa i screenshotove. Ono što bi bilo više znanja o temi i mogućnosti igre.

Samo u ovoj igri možete osjetiti sebe pravi mehaničar. Jasno je da postoji prednost da je igrač već prethodno znanje o strukturi vozila. Ali to nije problem, jer je tu da ćete naučiti ne samo puno zanimljivih, ali možda je čitav unutarnji svijet mašina. Usput, ne samo interni, ali i vanjski svijet mašina.

Tvoj lik počinje da postoji ovdje sa običan građanin, nemaju ni auto. Zato što je dalje ćete ići na dilera i auto će dobiti. Možete započeti igru ​​uz prisustvo imate oko 20 tisuća dolara.

Glavni cilj igre kao začarani krug. Možete implementirati svoj automobil - mene kao interni dijelovi i vanjski (tyuninguete). Šta ti odlučiti da zamijeniti samo tebe. Onda u trku za novcem i dobiti novčane nagrade, odnosno. A onda se krug zatvara, jer je novac zarađen ste potrošili na mašinu.

Jasno je da je igra počnete sa entry-level. To je, sve svoje napore u cilju postizanja najvišem nivou nastaviti do kraja igre u naslovu lidera.

U igri Street Legal modela automobila odgovaraju stvarnom svijetu auto centrima. To čini igru ​​mnogo više zanimljivih, jer ćete znati marki automobila.

pomoću stroja gotove odvija u dvije faze:

• Speedway;

• City puteve.

Speedway - to je prvo mjesto gdje ćete probati njegov auto. Ravno protežu od ceste na kojoj nije bolelo.

Urban ceste - dionica puta, koji su rasa. Oni su uglavnom noću, kada su putevi su prazni. Međutim, u toku dana to je moguće, ali komplicira prisutnost obilje gradskih vozila. Također, dan i noć, možete zaustaviti policija. I kazniti vas zbog kršenja svakom slučaju, bilo nerastvorljivo modifikacija vozila.

Ali ne pokušati kupiti mašine ohladi. To je moguće uz prisustvo jednostavan model, ali uspješno modificirani, da dobiju utakmicu.

Grafika u igri Street Legal ima normalan kvaliteta za igre. Na glazbenu pratnju je predstavljena u obliku uspjeha, za održavanje raspoloženja igre.

Igra Ulica Lega čeka za nove strojeve poznavaoce. Požurite Street Lega igra preuzimanje, tako brzo. I ne zaboravite pozvati prijatelje, da bi igra više zabave. Imati dobro raspoloženje i gameplay!

 

Street Legal