Bookmarks

Strategoria

Alternativni nazivi: Strategoriya

Strategoria igra se smatra jednim od najboljih strategija, koja je pokrenuta na mreži u 2013. godini. Igra se kreatori su obećali da će dovesti žanr na potpuno novi nivo. Tako je, u novoj igri uspješno implementirana elemente koji su jedinstveni u žanru strateških igara koje su pogodno u kombinaciji sa naznakama ekonomskog simulacija. Jer su neki od dizajna igre je zaista jedinstvena predstavnik neke vrste. Vi nikada nisu bili suočeni sa nešto slično. Otvaranje vrata u srednjem vijeku za igrače iz cijelog svijeta nedavno, Strategoria online već napomenuo, osvojio je prvo mjesto među svim postojećim browser-based igre.

Ova igra ima toliko prednosti da možete govoriti o njima dugo i zamorno. To je puno lakše napraviti svoju igru ​​i iskustvo za sebe, ono što je u pitanju. Igra je postavljena u srednjem vijeku. Igrač ne samo da će pokušati zadržati netaknut svoju imovinu, ali i na redovnoj osnovi kako bi razorne napade na susjedne zemlje. Morate naučiti kako održati ravnotežu između ekonomske i vojne strane u igri, jer je priznao Bobble može dovesti do padne.

Kao što je navedeno, za početak poznanstvo sa igra Strategoria registraciju i ostati obavezujući proces.

1. Na lijevoj strani glavne stranice igre vidjet ćete formu za autentifikaciju od registriranih korisnika.

2. Sistem omogućava za autorizaciju i implementacije putem računa na Facebooku.

3. Ako se registrirate preko društvene mreže ne želite, onda ćete morati ispuniti obrazac za registraciju koji vam omogućuje da beta test igre.

4. Kliknite na gumb "Registracija" ispod obrasca za prijavu.

5. Prije nego što otvorite obrazac u kojem terenu se zove «E-mail», morat ćete navesti (kao što ste možda bili u mogućnosti da pogodi) adresu e-pošte kutija.

6. Za sistem da vjeruju u čistoće vaše namjere, i vi možete pokušati igrati Strategoria, morate Slažem se s uvjetima ovog Ugovora. Ono što se može učiniti provjerom odgovarajuću liniju.

7. Kliknite na "Registracija" i zatim svoju e-mail će dobiti pismo sa linkom za aktivaciju vaš račun.

8. Kliknite na link i dovršili proces registracije.

Invent korisničko ime i požurite prilično Strategoria igru. Za ovu igru ​​nećete morati skinuti sve dodatne datoteke, možete odmah nakon registracije igre u svom omiljenom pretraživaču. Važna činjenica je činjenica da je igra je potpuno besplatan Strategoriya. Ne morate trošiti novac za kupovinu bonuse, osvojiti i dobiti priznanje od strane njihovih genijalnost i taktičke razmišljanja. Strategoriya što je bliže moguće sve realnosti svijeta tog vremena. Ovo nije igra, to je život koji možete živjeti zabavan i uzbudljiv. Požurite se registrirati i pomoći u realizaciji revolucije u svijetu igara!

 

Strategoria online registracije