Bookmarks

Strange brigade

Alternativni nazivi: Strange brigade
Igra

Strange Brigade za avanturiste.

Studio Rebellion Developments je kreator i izdavač u isto vrijeme, predstavljajući svoj novi gaming proizvod. Njena timska igra Strange Brigade bazirana je na avanturama sa elementima strelca. Zasniva se na fantastičnoj priči o lovcima na blago sa svim pratećim okolnostima. Akcija se odvija od treće strane, a tim može istovremeno biti i do 4 učesnika. Igrajte igru ​​Strange Brigade će biti na takvim platformama:

  • PlayStation 4
  • PC
  • Xbox One

Uđite u drevnu kletvu.

heroja događaja se šalje na nerazvijene teritorije Britanskog carstva. To se dešava u tridesetim godinama prošlog veka, a čak je i demo oblikovan kao bioskop tih godina. Čini se da zaista gledate avanturistički film ili filmski žurnal, gdje se dokumentiraju važni događaji ekspedicije.

Download Strange Brigade može biti od 2018, kada je planirano njegovo puštanje na slobodu. Štaviše, kompanija obećava svima koji se pretplate na njegove vijesti da šalju kopije besplatnih igara na dan objavljivanja. Oni čija se divlja mašta oduzima u vremenima kada su avanturisti sa kohezivnim timom otišli u potragu za drevnim artefaktima će biti oduševljeni novom igračkom. Postoji sve što uzbuđuje nemirne umove propalih putnika:

  • Slikane slike divljih životinja
  • Očaravajuće ruševine pune dragulja
  • Ancient Curses
  • Hesting Hieroglyphs
  • Podizanje
  • Napadi buntovnih mumija
  • Šarene bitke

Ovo je zaista prikazano u zapletu, a vi nećete biti besposleni posmatrač tuđih podviga, ali vi ćete sami biti u stanju da ih ostvarite sve.

Nakon što su arheolozi otkrili lokaciju drevne grobnice, gdje je sahranjen tajanstveni artefakt, koji je već godinama pretražen. U dubinama neprobojne džungle sastavljen je specijalni odred, sastavljen od predstavnika različitih profesija, kako bi ekspedicija bila najplodnija. Svaki učesnik ima jedinstvena znanja i vještine, posjeduje određeni set alata i oružja. Naravno, oni su dobili posebnu obuku, au slučaju kritične situacije moći će da rade zajedno, ali svaki prema svojim talentima. Iako u grupi postoje četiri učesnika, može ih biti manje ako želite. Međutim, ako odlučite da možete sami da se nosite sa zadatkom, idete sami u šikaru, ali će efektivnost i šanse za preživljavanje značajno pasti.

Počevši od Strange Brigade za igru, naći ćete let na vazdušnom brodu. Kada se nađete na pravom mestu, sletite s padobranima. Od ovog trenutka počinje najzanimljivije. Morate istražiti sve skrivene kutke područja u potrazi za savjetima kako pronaći glavni tajanstveni artefakt.

Drevni da ga sakriju, ne samo da se nalaze u jednoj od udaljenih pećina, već se i brani mračnim prokletstvom. Sada ga čuva vojska mitoloških bića na čelu s egipatskom kraljicom vještica. Potrebno je preći liniju onoga što je dozvoljeno, kako se vojska mrtvih uzdiže iz prašine i ruševina. Ostavlja udobne grobnice da uništi drskoga, koji je odlučio da napadne njihovo svetište.

B Strange Brigade ćete naići na mumije, egipatska božanstva kao što su Anubis i druga stvorenja. Čekajući vas, oživjeli ste užas u kojem ćete preživjeti. Kada se bori sa neprijateljskim vojnicima, ne zaboravite da se misija smatra ispunjenom samo u slučaju kada je postignut krajnji cilj. Pronađite drevnu relikviju i idite kući s njom.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more