Bookmarks

Storm Online

Alternativni nazivi: Storm Online

Game Storm Online: moderna grafika i jedinstveni likovi.

Game Storm Online privlači svoje igrače dobro razvijenom trodimenzionalnom grafikom. To daje još više akcije i zabave tokom igre. Najprecizniji likovi i elementi stvaraju utisak potpunog uranjanja u proces. Igra je napravljena na temu fantazije i anime. A mašta kreatora je bilo gde da lutaju. Lokacije i likovi su upečatljiva lepota, posebno glavni lik i svi njegovi drugovi.

Počinjući igrati igru ​​Oluja Online prvo birate klan svog heroja. Pred vama su tri moćna pravca:

  • Shooter. On će srušiti baraž strijela na svoje neprijatelje, pa čak i najizbirljiviji ratnici neće moći da se odupru brzini njegovih napada.
  • Koldun. Čarobnjaci su oduvek voleli spektakularne bitke i vekovima su sakupljali mudrost svojih predaka. Danas čini neverovatno jaku.
  • Voitel. Uzimajući svoj mač, ratnik se ne zaustavlja dok ne pobedi, i ne slomi svog poslednjeg neprijatelja.

iPlayer Storm Online nije samo igra, to je svijet u kojem možete stvoriti svoj vlastiti, jedinstveni karakter. Tokom igre ćete više puta sresti druge igrače i njihove likove, tako da ćete u potpunosti cijeniti priliku da budete nestandardni.

karakteristika igre.

Vaš prvi prioritet će biti da pobedite sve neprijatelje i oslobodite teritorije zarobljene lukavim duhovima. Da bi imali snage da pobedite, potrebno je puno posla. Potrebno je da pumpaš svog heroja i poboljšaš njegove karakteristike. Da biste započeli, izaberite odgovarajuću opremu. Sa svakim nivoom ispred vas otvara se širi spektar opreme i oružja. Rezultirajuće stavke možete poboljšati u kovačnici.

Dodatne sile će vam dati pravi konj. Zajedno s tobom ide u bitku, pa će mu trebati i oklop. Podizanjem njegovog nivoa, možete promatrati spektakularne promjene i razvoj konja. Vidjet ćete isti rezultat s vašim ljubimcem. On će biti veliki pomagač u borbi i povećati karakteristike heroja. Krila će učiniti da vaš junak izgleda kao anđeo, ali samo rivali neće moći da ga cene u borbi. Oprema Wings daje veliki poticaj karakteristikama karaktera, posebno kada ih pumpa. Tako da junak ne propušta, može da zaposli pratioca. Ovo su prelepi vilenjaci. Oni će vas pratiti svuda, dajući svoju snagu i isceljenje.

zadataka i igranja.

V Storm Online može da igra celu kompaniju. Da bi se efektivnije prošli nivoi i porazio jaki šefovi, najbolje je ujediniti i stvoriti cehove ili se pridružiti postojećem. Odličan način za sticanje novih prijatelja. Koristeći chat u donjem lijevom uglu, možete razgovarati sa svim igračima. Igra ima različite zadatke:

  • borbe sa duhovima i demonima
  • group fights
  • 10.000 velikih borbi
Još jedna prednost je što se Storm Online može boriti na više načina. Možete koristiti automatsku bitku, t. e. samo odredite cilj, a bot izvodi sve pokrete. Ili preuzmite svu inicijativu na sebe i potpuno uživajte u borbi, koristeći ručnu kontrolu vrućih tipki. Ovo će dati bitku i uzbuđenje, posebno u grupnim bitkama.

V Storm Online registracija se vrši u dva klika. Tada ćete odmah uroniti u igru. Čak i početnik može lako da se nosi sa svim mogućnostima, zahtevima i lokacijama, zahvaljujući dobro osmišljenim savetima i borbama za obuku. Na svakom koraku likovi kojima je potrebna vaša pomoć će vam rado reći šta im se dogodilo i kako im možete pomoći. Dakle, nemojte odugovlačiti, morate požuriti da se sretnete sa avanturama i zlim duhovima, dok ne zarobite ceo svet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more