Bookmarks

Čelik legija

Alternativni nazivi: Čelik legija

& nbsp;

čelika legija online igra & ndash; zapanjujući triler mreže, koji savršeno odgovaraju tim bitku s individualnim strategijama pojedinih igrača. Dinamičan multiplayer pucačina plijeni vas od prvog minuta. Vi ćete naučiti upravljati ogroman futuristički automobila, nadograditi ih, da misle taktičkih poteza da osvoji tim mrzio neprijatelje. Zajedničku akciju sa frakcije dati povjerenje i osjećaj da ćete sigurno poderzhat pouzdan saveznika, daje uzbuđenje. Vađenje vrijednih resursa, i osvajanje teritorija i ndash; dobar poticaj da daju sve od sebe da u potpunosti na bojnom polju. Događanja čelika legija online razviti u alternativnu stvarnost. Izborom stranka za koju će se boriti do smrti, ti donositi odluke o njihovom načinu života u ovoj šarene i istovremeno okrutan svijet.

Moguće je igrati čelika legije bez instaliranja klijenta. Ali, ako želite, možete preuzeti male veličine klijenta. Sistemski zahtjevi za utakmicu različite skromnost. Glavni parametri & ndash; operativni sustav Windows, procesor Pentium , moderan browser i internet veze. Također ćete trebati provjeriti utakmicu Čelik legije, i da otvara vrata Uncharted svemiru gdje intenzivan bijes krvavih događaja. Račun je stvoren kako slijedi: unesite prijava, lozinke promišljen, u skladu sa e-mail adresu i datum rođenja. Onda morate staviti ček koji ste prihvatili uslove i odredbe privatnosti nominiran projekta i čelika legija registracija je završen.

Kao što je već spomenuto, da igraju Čelik legija, mora izabrati pravcu. Čelik legija, Pandora Rebels, Golden teritorija i Tundran Warriors postoyannokonfliktuyutdrugsdrugom . Empire se nalazi u Phoenix hladnom visoravni. Stanovnici ove frakcije vole racionalan način života, jer oni su prilično razmažena. I oni koji se koriste za unapređenje za planiranje svakom slučaju. Rebel Pandorina sudbina također ne upuštati. Oni žive u pustinji gdje ne postoji mogućnost na sve da izvuče prirodnih resursa. Međutim, predstavnici frakcija osvojiti podržati ih od svojih konkurenata, i na taj način mogu ostati na površini. Sasvim različite stvari u Golden teritorija. Postoje samo u izobilju, ali stanovnici nikada ne treba da znaju. Ovaj život je napravio ih je malo lijen i neodlučan kada se radi o ozbiljnim vojnim pitanjima. Rasipnički život im se sviđa, a što bi išta promijeniti kada sam po sebi bogatstvo pluta gore. Warriors of Nature & ndash; najteža frakcija. Učinili da život takav nepovoljnim uvjetima. Djeca prirode su naučili da se prilagode različitim uvjetima, dakle, se ne boje za sve probleme. Osim toga, oni samo vole svoju domovinu, i svi su spremni da se probije na licu mjesta, koji bi se usudio da zadirale na njihovu imovinu.

zemljište Igra je zasnovana na vojnim operacijama, mir možete samo sanjati o. Vaš potencijalni neprijatelji su ostali igrači frakcija. Imajte na umu da što više zemljišta otvoyuete & ndash; više uticajnih će biti vaš frakcija u ogromnoj virtualne svemir. Također morati boriti za pljačkašima koji & nbsp; i nastojati da oduzme svoju nekretninu. Moguće je da se na krađu resursa. Ne trudi se, to nije baš fer način da se domognu potrebnih sredstava. Uostalom, ovaj rat će odgovarati svim sredstvima, sve dok ste postigli cilj. Imajte na umu da bogatstvo omogućava da se poboljša tehniku, koja je u posjedu. A moćna tehnika & ndash; ključ uspjeha u vojnim operacijama. Ne zaboravite da se brine o odgovarajućeg oružja. Rezervoar se može instalirati različite module, sistem alata, pa čak i oružje.

Važno je napomenuti da se igra čelika legije Vi ne samo da će učestvuju u večnoj borbi. Postoje mnoge lekcije koje & nbsp; treba obratiti pažnju na u slobodno vrijeme. Na primjer, trgovine. U sjedištu svakog carstva postoji tržište Marketplace. I to će se složiti, vrlo povoljno.

Igra čelika legija je za vas pripremio puno ugodnih iznenađenja. Strojevi u stilu naučne fantastike porazhat maštu. 3D grafiku daje osjećaj za realnost. I sposobnost da koriste strateški vještine će uživati ​​svako ko želi da postigne vrtoglavom rezultate. Igra programere, kompanija splitscreen Studios GmbH, pokušali njihov najbolji kako bi se osiguralo da dobijete maksimalno uživanje iz igre. Ostaje samo da želite igru ​​strasti i pozitivan stav!

 

Čelik legije online registracije