Bookmarks

Star Wars: The Force Unleashed 2

Alternativni nazivi: Star Wars: The Force Unleashed 2

igra Star Wars: The Force Unleashed 2 - je istinski multi-platforma strijelac (Xbox 360, PS3, Nintendo Wii, PS2, PSP, Nintendo DS, PC), koji ne ostavlja ravnodušnim bilo Gamer, entuzijazma naučna fantastika, njegova fascinantnu povijest, uzbudljive avanture i misteriozne tajne. Ovaj video igra je predstavljen poznati američki glumac i producent Samuel Jackson Leroy krajem 2009. godine na Spike Video Game Awards. Programeri i izdavača ove igre je LucasArts Entertainment, lokalizavala je u Rusiji 1C-poznate kompanije SoftKlab. Ruska verzija igre se zove Star Wars: The Power Unleashed 2.

Događaji u igri odvija između trećeg i četvrtog epizode Star Wars.

Protagonist se budi u nekoj vrsti laboratorija na planeti Kamino. Lord Vader je poznato da sve je pokušao uvjeriti da je on heroj nije čovjek, već samo eksperimentalni klon, stvoren samo kako bi je ispunio volju cara. Međutim, junak bježi iz zatvora, jer oni ne vjeruju u priču o Gospodaru Vader.

Tako počinje priča u Force Unleashed 2. To je ono što ćeš vidjeti ako odete na zvaničnom sajtu igre i odabrati za preuzimanje Star Wars: The Force Unleashed 2. Instalirajte na svoj PC igre i počnite igrati, vi ćete se upoznati sa sljedećim likovima:

• Darth Vader;

• protagonista - Starkiller;

• Juno Eclipse - naš voljeni glavni lik, jedan od komandanata Alijanse i kapetan broda "Salvation»;

• Baron Tarko - robovi trgovac, casino vlasnik, koji je ujedno i zapovjednik jedinice, koji se nalazi na planeti Cato Neimoidia;

• General Kota - Jedi Master.

Kao što je u prethodnom poglavlju, likovi ovdje imaju oružje i moć. Dakle Starkiller ima dva svetlosni, i svojstva tih mačeva zavisi od boje kristala. Osim toga, igrač može koristiti moć. Sposobnost lik pojavljuje, u zavisnosti od toga da li proći ovu igru, ili oni mogu poboljšati na mjestima koja se dodjeljuju za ubijanje svoje protivnike. Borbene vještine Isto tako povećan za ova pitanja. U igri Star Wars Force Anlished 2 bili su junaci nove kapacitet:

1. Frenzy - svoje akcije ogleda se u činjenici da neprijatelji počinju da izvrši samoubistvo, ili da počne da pomogne igrač.

2. Riot Force - svoje akcije ogleda se u činjenici da su kratkoročni povećava štetu i moć da ima Stapkiller.

Ako još niste odlučili da li skinuti ovu igru, onda ćete biti preporučljivo tražiti online Star Wars: The Force Unleashed 2 video. Nakon čitanja ove, ili neki drugi video o igri The Force Unleashed 2, od vas će biti lakše razumjeti da li da provedu vrijeme na ovu igru.

I ona (igre) je stvarno dobar. Uostalom, on ima dvije potpuno suprotne krajeve: konačni cut-scene ovisi o tome - tamno ili svjetlo - strana će izabrati glavni lik. Da bi se intrige i ostaviti vas na nepoznatom kraj, ne otkrivaju sadržaj tih završetaka ovdje. Ulazi u Star Wars: The Force Unleashed 2 igra i napraviti taj izbor za sebe! I neka cijeli igre u cjelini, biti za vas ugodno iznenađenje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more