Bookmarks

Star Wars: Knights of the Old Republic

Alternativni nazivi: Star Wars: Knights of the Old Republic

Procesor: Pentium III / Athlon 1 GHz

RAM: 128 MB

Grafička kartica: 32 MB

disku: 3. 7 GB

Star Wars: Knights of the Old Republic - računalo role-playing igra koja se odvija u svemiru sage "Star Wars". U igri ćete pasti veliku priliku proći kroz poznate planete, izgraditi svoj lightsaber i riješiti puno zagonetke kako bi otkriti parcele, a ne samo jedan da postane pravi Jedi Knight.

Tema

Igra Knights of the Old Republic, skraćeno KOTOR je postavljen za 4.000.000 godina prije događaja opisanih u filmovima. Na početku igre naći ćete se na brod pod nazivom "Spire Endara" koji se nalazi ispod baraž napada Sith flote u blizini planete Taris. Vaš lik - jedan od pilota broda, koji, zajedno s preživjelim članovima tima dole na površinu planete u jedinici za spašavanje. Prvi zadatak mladih pilota u Star Wars KOTOR će biti da pronađu svoje zapovjednik, kapetan Jedi Bastila Shan. Za Shan će loviti i snagu Sith, jer ima jedinstvenu sposobnost da se bore meditacije, koji je ne samo pomaže da sadrži navale trupe pobunjenika. Cijele godine je potraga za Bastilje, od trenutka kada je pokušao da uhvati Dark Lord of the Sith Darth Revan, ali je neočekivano preokret i izdaji šegrt Sith Lord Darth Malak uznemirila sve planove za Jedi, i novo-rođene Lord of the Sith na vlast i počeo juri vitez . Vaš istu priču u Star Wars: Knights of the Old Republic počinje spašavanje Jedi iz neprijateljske vojske i uzeti prvi lekcije iz njegovog novog učitelja.

Klase znakova

Kada kreirate svoj lik u Knights of the Old Republic, možete odabrati jedan od tri pravca razvoja sa svojim jedinstvenim karakteristikama, borbene sposobnosti i miran. U početku, možete napraviti svoj izbor između vojnik, borac sa puno vitalnosti, a nitkov, slab karakter, fokusiran na tajnih pokreta i udara na lukavi, ili skaut, srednji razred između prethodna dva. Sa razvojem parcele Star Wars KOTOR, ovisno o putanji odaberete, vaš lik će biti Jedi ili Sith, i ovdje još jednom prije nego što ustanete izbor između tri područja razvoja - ratnik, konzul ili staratelja. Warrior - kontakt borac, specijalizirana za rukovanje Lightsaber povećao fizičku snagu, ali ne tako jak u Sili. Konzul - analogni magičara u igri, glavni fokus vještina čini da borbene tehnike uz upotrebu sile. Guard - svestran borac, jednako dobro, mahao je lightsaber i Sile.

moć

analog uobičajenih magične pravopisa u Kotoru je sila posebne vještine na raspolaganju iz određenom trenutku igre, kao što su tamne i svjetlo boraca. Svaki od sposobnosti će biti jedna od tri područja - svjetlo, mrak ili neutralan. Igrač nema ograničenja i može naučiti sve vještine, ako samo su imali dovoljno bodova iskustva, koji su proizvesti novu razinu. Također možete koristiti sve vještine, međutim, predstavnici svjetlosti strana će provoditi puno više snage točke za korištenje tamne vještina i, obrnuto, Sith Jedi sposobnosti će dati više nego njihove tamne.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more