Bookmarks

Star Wars Battlefront 2 \ t

Alternativni nazivi: Star Wars Battlefront 2 \ t

dugo očekivani Star Wars Battlefront 2 igra.

Ciljanih tri razvojna studija iz Švedske, Kanade i Engleske okupili su se da zajedno rade na nastavku Star Warsa. Igra Star Wars Battlefront 2 je strijelac s mogućnošću prebacivanja između treće i prve osobe. Dostupna su i tri načina rada:

  • Support
  • Multi-user
  • Cooperative

Učestvujte u svemirskim bitkama do 40 učesnika. Na Xbox One i PlayStation IV, prijatelji će moći da upravljaju događajima na podeljenom ekranu, a stečeno iskustvo, nagrade i nagrade se prenose u igru ​​preko mreže. Ali ako izaberete PC, imajte na umu da u ovom slučaju podeljeni ekran nije moguć.

subjekt kampanje.

Počinjući igru ​​Star Wars Battlefront 2, postaćete učesnik 30-godišnjeg događaja koji sadrži period između šestog i sedmog dijela epskog djela. Odlaze na trenutak kada car Shiv Palpatine umre tokom bitaka kod Endora, a druga Zvezda smrti eksplodira. Pošto događaji dolaze uglavnom sa carske strane, igrači će moći da posmatraju razvoj Prvog reda i njegovo dalje suprotstavljanje otporu.

Iden Versio vodeća heroina i komandant "Pakla", njeguje san o osveti pobunjenicima za carstvo. Iako je i sama vidjela smrt druge Zvijezde smrti, nije je slomila, već je samo otvrdnula i otvrdnula, dala odlučnost. Budući da je vjerna Palpatinu, sjeća se njegove posljednje naredbe da potisne ustanak, i odlučna je da zadrži tu riječ. U njenom sastavu samo najbolji borci koji su spremni bezuslovno ispuniti bilo koji red. To ih tera da ore galaksiju, prate neprijatelje Carstva.

Ako preuzmete Star Wars Battlefront 2, postat ćete sudionik u uzbudljivim svemirskim avanturama i moći ćete djelovati u ime poznatih likova. Na primer, kada se akcija odvija na terenu, a oko 40 ljudi učestvuje u borbi, postoji šansa da igra ulogu Kylo Ren ili Skywalker, Yoda, Ray, Darth Maul i druge poznate ličnosti.

Počevši sa Star Wars Battlefront 2, vidjet ćete da radnja pokriva tri privremene epohe, što ovu igru ​​razlikuje od prethodne. Obično, heroji svake ere međusobno djeluju samo unutar granica koje su im dodijeljene, ali postoje iznimke. U nekim slučajevima, likovi iz različitih perioda mogu se sastati za odlučnu akciju. Mesta na kojima se borba odvija treba takođe biti poznata igračima. To su Hote, Yavin, Teed, Starkiller baza, Mos-Eisley i druga legendarna mjesta.

Značajno bolje, u poređenju sa prethodnom igračkom, bio je sistem pumpanja boraca i više podjela na klase.

  • Strijele su učinkovite na srednjim udaljenostima. Pomaže jačim borcima da probiju neprijateljski logor.
  • Teški borci drže odbranu, preuzimajući težinu sebe.
  • oficiri povećavaju borbene kvalitete svoje grupe.
  • Specijalisti stručnjaka za obranu koji organiziraju genijalne zamke za neprijatelje.

Pumping ne pohranjuje nikakva iznenađenja, a iskusni igrači će brzo shvatiti što je što. Zapravo, za razvoj i kupovinu naprednijeg naoružanja i opreme morat će se obavljati razni zadaci, sudjelovati u bitkama itd. d.

Tehnika

u Star Wars Battlefront 2 pruža i za zemlju i za zrak. Osvajajući zvijezde, upravljaće malim šatlima i svemirskim brodovima kao što su T-65 Crusader i Millennium Falcon. Fleksibilan sistem podešavanja omogućava vam da kreirate ne samo jedinstvene borce, već i borce. Što je vaš lik iskusniji, to je on temeljitije potisnuo, i što je njegov brod bolji, veće su šanse za pobjedu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more