Bookmarks

Stalker online

Alternativni nazivi: Stalker online

Na kraju se dogodilo ono što su očekivali sve ljubitelje poznate igre serije S. R. Mnogo je rečeno i prepričavaju o tome kako bi trebao izgledati poput igre Stalker online na raznim forumima. Sve velike vojske online igračima CIS očekuje trenutak kada je online igra & nbsp; Stalker će ih oduševiti trijumfalno izlazom na otvorenim prostorima Interneta.

A sada, programeri kompanija iz Jekaterinburg Cybertime sustava okupili hrabrost, i pokušavaju da se uzmu u obzir želje ljubitelja serijala, je uzeo ovaj dugo očekivani pokušaj i pokazao & nbsp; bismo trebali izgledati online igra Stalker. Čestitam draga igrače! Sada možete igrati online Stalker!

Za one koji ne znaju. Sve igre u seriji S. R. zasnovan na maksimalnu realizam simulaciju života u Černobilu zone isključenja. I u bliskoj budućnosti, alternativni, koji se dogodio u pogonu još moćniji oslobađanje od zračenja. To naravno uticalo na životnu sredinu područja. Počele da se pojavljuju razne anomalije, artefakti, i tako dalje. n. To je proučavanje ovih pojava i bave uhode & ndash; pustinjaci zona. Za jedan od njih, i morate igrati igre & nbsp; Stalker online.

The Stalker online moraju igrati po pokretanje datoteku igre na računalo. Možete preuzeti igre na glavnom sajtu igre.
1. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; & laquo sekcija; Preuzimanje igre & raquo; odaberite jedan od linkova za preuzimanje.
2. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Kada arhivu u igru ​​se preuzima na računalo, ekstrakt datoteke u njoj.
3. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Upotreba Raspakujte datoteku, pokrenite jednostavnu instalaciju, a možete online & nbsp igrati igre; Stalker.
A onda, na web stranici igre morate biti usvojen Stalker registraciju.
1. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Prvo je potrebno da pristane na pravila foruma Stalker-Online,
2. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Nakon toga, unesite svoje korisničko ime (ime pod kojim ćete naučiti u igri i na web stranici)
3. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; E-mail
4. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Password potvrda
5. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Select zgodan & nbsp; Vi & nbsp; jezik za igre, vremensku zonu.
6. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Pass jednostavan test & nbsp; činjenicu da je upis u & nbsp; Stalker prošli stvarnu osobu, a ne bot.

Play & nbsp; Stalker online ćete uspjeti samo ako računalo zadovoljava ove minimalne sistemske zahtjeve:
Minimalni sistemski zahtjevi:
Video: NVIDIA GeForce 8600, Ati X1600 sa SM3. 0 s najmanje 256 MB memorije
RAM: 2Gb
CPU 1800 MHz
OS: Windows XP, 2003, Vista, 7 (32 / 64bit)
sistem: najnovije DirectX 9. 0C ,. NET Framework 3.

Kada registraciju igre & nbsp; Stalker ispred vas otvara ogroman svemir čuva pratnja borbe za opstanak u ograničenom području u Černobilu nuklearne elektrane. Stalker online u ovom trenutku je beta verzija. To je, u budućnosti možete očekivati ​​samo nova poboljšanja igre iz programere.

Stalker online igra u kojoj većinu vremena s obzirom da obavlja sve vrste poslova i zadatke. U početku su možda izgleda previše jednostavno, ali sa iskustvom svojim progonitelj može postati jači i dobiti zadatke za cilj, na primjer, u detaljnu studiju o anomalija zone. U toku izvođenja svih poslova dobijete iskustvo koje je usmjerena na razvoj karakteristike vašeg progonitelj. U igri nema jasno definiran karakter klasa, jer ste i sami imaju pravo da izaberu ulogu koju ste ukusu.

cijelu utakmicu Stalker Online je izgrađena na demokratskim principima, gdje svakog igrača u igri forumu imaju pravo da objavi svoje stavove i sugestije na omiljena igra, da bi se još bolje. Postanite novajlija među uhode. Možete izabrati za sebe sudbinu plaćenik, ili ići na način asketizma, a možda ćete biti zanimljivije razotkriti misteriju zone. Varijante napredak na uzbudljiv svijet Stalker mreži koje obiluju, i svaki od njih daje istinsku emociju.
Stalker online igra čeka na vas!

 

Stalker igra online registracije