Bookmarks

STALKER: Clear Sky

Alternativni nazivi: STALKER: Clear Sky

igra STALKER: Clear Sky - fantastičan multiplayer uloga-igranje igra u žanru pucačina iz prvog lica, što je dio službene prequel pod nazivom S. : Shadow of Chernobyl. Kao i prvi dio, a prequel razvio GSC Game World. Stalker Clear Sky igra prikazuje događaje koji su se dogodili godinu dana prije nesreće, koji su poznati iz službenog dijela parcele. Do sredine zone preblizu grupa stalkera. Odjednom se događa moćan emisije, nakon čega mijenja cijelo područje. Mnogi vojnici koji se nalaze na područjima od anomalija ubijeno. Uskoro frakcijske sukobi nastaju, na kraju prerasta u pravi rat za teritorije i polje artefakata. Glavni lik - plaćenik imenu Scar. On je preživio više emisija, dok su ubijeni svi članovi njegovog tima. Predstavnici tajne grupe "vedro nebo" pronašao jadnik na pruzi na sjeveru močvare i uzeti u svoju bazu. To je ovdje da su ožiljci i oklemalsya, onda je počeo da radi sa svojim spasiocima. Što je sljedeće, možete saznati počevši Stalker Clear Sky igru.

Uhvaćen u svijetu mašte, vi ćete biti u mogućnosti da izabere pravac akcije. Možete postati posmatrač ili aktivni učesnik u ono što se događa oko. Bez obzira na vaše akcije svijeta je uvijek bogat u različite manifestacije. Sa svakim korakom očekujete nova iznenađenja. Na primjer, za sljedeće skretanje može biti konfiguriran grupe prijateljske stalkera ili den opasnih čudovišta, zamka iz koje je praktično nemoguće dobiti ili trofej. A da bi se sprovede takav nezaboravno putovanje, samo treba skinuti Stalker Clear Sky. Inovativni sistem života simulacija igre kontrolira sve znakove i događanja u Zoni. Dakle, svijet je stvarno živo i agilan. Zvučnici u gameplay i dodaje promjena doba dana. Zbog dana ili noći na ulici to ovisi o mnogim stvarima. Ovdje je mali primjer. U mraku, mnoge životinje bolje vidi, što nije istina osobe u mraku mora biti još oprezniji. Možda noć se ne vrijedi naginju iz skloništa? U principu, sve vrijeme, a vi ćete morati naučiti razumjeti. Oko hiljadu uhode uspješno preživjeti u ovom svijetu. Oni sprovode istraživanja, ako je potrebno ući u bitku, da trgovinske transakcije, međusobno komunicirati, a ne zaboravite na ostatak. Možete postati jedan od njih i žive stil života koji najviše vole. Na sreću, slobodu djelovanja u igri to dozvoljava.

da ode netaknut iz bitke, morate voditi računa o pouzdanog odijelo. Stalker Clear Sky oružje prilično raznolika, osim male stvari kao što je prigušivač, barel-u prilogu bacač granata, snajper opseg predmet poboljšanje. Dostupno upotrebu i ostale prateće stvari: zaštitna odjeća, pribor za prvu pomoć, detektori, zavoje, znači zaštite od zračenja. Nakon što ste preuzeli Stalker Clear Sky video, mogu odmah preduzeti akciju i na kraju postići bogatstvo i slava, i, uprkos svim predstojeće izazove.

je prequel je u stanju da zadovolji korisnika sa mnogo mogućnosti, koje će vas zavesti. Evo nekih od njih: nove teritorije koje nisu bile u originalnoj verziji - Red Forest, Limansk, močvare, napuštena bolnica, poboljšan AI računala protivnika, sistem apgeyda oružja, iznenađenje redovnih emisija, poboljšana grafika, sposobnost da povrati zdravlje vašeg karaktera, potražite artefakata koristeći detektori i još mnogo toga. Život ne stoji i dalje, a uz to promijeniti i omiljena zabava. Probajte ga - nećete požaliti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more