Bookmarks

Splinter Cell Conviction

Alternativni nazivi: Splinter Cell Conviction

Igra Splinter Cell: Conviction - je jedinstvena i relativno novi projekt, koji je zamišljen i osnovan 2010. godine, godinu dana! Da biste napravili ovaj dio igre ujedinila zajedno dvije kompanije. Njihova imena su slična: prvo - Ubisoft Montreal, a drugi - Ubisoft.

Believe riječ - da se igra Splinter Cell: Conviction je super! Igra je vrlo dinamičan i tu je uvijek nešto mijenja. Ovo pomaže igrač ne umore, uvijek svjež izgled, uvijek prekrasan krajolik. Jutarnjeg sunca, strelicu koja je probila glavni spomenik u gradu. Užarenom suncu jede oči, tako da je svijetao i topao. Iako davno, City je dobio osloboditi od tame noći, vi i dalje morati boriti čak i sa protivnicima.

Kao i uvijek, kao u sljedećim dijelovima ove igre, a na ovom, glavni lik u isto ime - Sam Fisher. Jak, zgodan, lijep, rijetke, ali nasmijan dečko. On je onaj koji se bori sam, gotovo sve protivnike u gradu. Splinter Cell: Conviction PC će biti u mogućnosti da vas zanima.

Programeri su učinili za sve ljubitelje žanra strijelac iznenađenje - sada možete igrati igre i na tabletu. Upravo ste našli na internetu da je takav zahtjev - Splinter Cell: Conviction Android, - moći ćete pronaći posebnu verziju za tablete, ali morate biti sigurni da preuzmete Splinter Cell: Conviction.

Kao što se tek počinje igrati igru, odmah ćete shvatiti da su programeri su završile sve komponente igra na visokom nivou. Vi ćete biti u mogućnosti da, kada želite, uživajte u gameplay, jer, za vas, programeri su ove inovacije. Sada, čak i ako stojite u saobraćajnoj gužvi, ili samo sjesti i opustiti u ležaljku, ili ako putujete u metrou - uvijek možete uzeti vaše tablet, i kao što su mnogi u ovom prekrasnom svijetu ove igre! To je samo za vas, dragi ljubitelji ove velike serije igara. Sve što je potrebno je samo da imaju želju da uživaju sve događa, a nakon ovog pregleda, to je siguran da će!

Mnogi od vas se pita, i kako pravilno instalirati i preuzeti ovu igru? Recimo odmah da se ne može skočiti na zaključke, morate znati da je ova igra je vrijedno vremena ćete potrošiti. Gledajte, naravno, Splinter Cell: Conviction video. To će vam pomoći da odlučite sami, ako vam se sviđa ovaj žanr (ako niste igrali ove igre), onda ćete biti prikazan u početnim misijama i zadatke koji će vam pomoći da napravite pravi izbor. Nakon što je prethodni postupak za prikaz video zapise, možete posjetiti službene stranice i tamo da vidite dodatne informacije o igri (link na utakmicu zvaničnom sajtu - http: // www. amazon. de / Tom-Clancys-Splinter Cell-osude / dp / B0010WTCV0 # productDescription). Sada možete preuzeti igre na Vašem računaru ili tableta, a sjajan provod uz ovu igru!

Želimo ti puno sreće! Svi vi morate uspjeti! Želimo vam pobjedu!

 

Splinter Cell Conviction