Bookmarks

Spec Ops: The Line

Alternativni nazivi: Spec Ops: The Line

Igra Spec Ops: The Line - je multiplatformski igra u žanru vojne akcije iz programera Yager razvoj, objavljen 26. jun 2012. Localizer u Rusiji 1C je SoftKlab, koji je objavio igra u ruskom istovremeno sa svjetsku premijeru. Momci iz Yager stvorila prilično dobra igra. Ako ste počeli da igrate Spec Ops: The Line, onda sigurno, jer mnogi će se složiti da je zemljište od ovoj igri stvarno izdvaja!

Dakle, u igri Spec Ops: The Line priča o događajima što je junak, koga ovdje je kapetan M. Walker. Njega kao zapovjednik grupe boraca baciti u Dubail, koji je zbog čestih i produženo izuzetno jak pješčane oluje, pijesak je doveo tako da u njoj žive postalo nepodnošljivo. Većina stanovnika uspio da preuzme grad. Sada Duban ostavio broj ljudi i bandi pljačkaša. Jednom u središnjem dijelu Dubail zasnovan sjedištu trideset i tri bataljona shtatovskih vojska pod komandom pukovnika Conrad. Nakon šest mjeseci potpunoj tišini iznenada prima poruku od pukovnika evakuaciju neuspjeh misije. Da razjasni situacija, i akcije spašavanja u gradu poslao posebnu grupu "Delta" pod komandom Walker. To je već u Duban, specijalne snage shvatiti da su ušli u pravi vojni nered.

Igra Spec Ops: The Line PC kao osmislio programeri da ima različite završetke. 4 opcije na raspolaganju igračima završiti utakmicu. Suština prolaz varijante završetaka se nalazi u samom posljednjem poglavlju, a ne to ne utiče na postupke gamer-a tijekom igre. To je ono što je igra ponudio krajeve:

1. Kapetan M. Walker omogućava Pukovnik Conrad ubiti sebe, ili on izvrši samoubistvo, razgovara s pukovnikom

2. Kapetan M. Walker odluči da ubije pukovnika, a zatim odustati tima, koji mu donosi kući.

3. Kapetan M. Walker odluči da ubije pukovnika, a ubijen u pucnjavi s tim za spašavanje.

4. Kapetan M. Walker odluči da ubije pukovnika, a zatim uklanja sve vojnike iz tima za spašavanje, i on odlučuje da ostane u Duban.

Ako još niste odlučili da li će specijalcima: The Line download, onda preporučujemo da naći na internetu o Spec Ops: The Line pregled. Nakon čitanja brojnih mišljenja kritičara ili iskusnih igračima, kao i gledajući pregled video snimke i igra prikolice, će biti lakše odlučiti o potrebi da preuzmete i instalirate na računaru.

da biste instalirali igru ​​i počeo da svira, ti će se upoznati sa sljedećim likovima:

1. Među grupa "Delta" - Kapetan Martin Walker, 1. Lt. Adams - Gunner, Art. Narednik Lugo - snajper.

2. Proklet (33. bojne) - pukovnik John Konrad, DJ - ratni dopisnik, vođa razbojnika, prvi poručnik McPherson, vodnik John Forbes.

3. CIA - agenti Kastavian, Daniels, Gould, Riggs.

U Spec Ops: The Line misija. Njihova programeri ubacio u igru ​​dosta. Ona počinje prologom, zatim 15 poglavlja i epilog, tako da svako, i najizbirljivije igrači će biti kome da se obrati.

Ako ste zaintrigirani naša priča o igri, a zatim idite na službenoj web stranici http: // www. specopstheline. com / index. HTML i preuzeti igre. Uvjereni smo da sa zadovoljstvom će provesti više od sat vremena nakon prolaska ove fascinantne i vrlo solidno napravljen igra u vojnom stilu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more