Bookmarks

Spartan Wars

Alternativni nazivi: Spartan Wars

Igra Spartan Wars je igra koja će vam poslati na putovanje pod vodstvom bogova.

Spartan Wars online & ndash; Ova igra je o spartanski bitka gdje će se bitka natopljena krvlju.

Registracija Spartan Wars je jednostavna i jako puno vremena ste, naravno, neće uzeti.

Da bi se registrovali u igri trebate:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; internet vezu i browser.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Pronađi u mjestu tražilice s igra Spartan Wars Empire Of Honor.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici sajta klik na link koji kaže & laquo; Registracija & raquo;.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Vidjet ćete obrazac popuniti.

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite prvu ćeliju svoje korisničko ime. Ovo može biti pravo ime i izmišljeni.

6. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Zatim, napisati svoje ime ili stvoriti prijava i unesite ga.

7. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite adresu svog mailbox.

8. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; izmislio poseban lozinku za igru ​​i zapišite ga u odgovarajuće polje.

9. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Zatim unesite lozinku da biste potvrdili.

je važno! Te stavke koje su označene sa zvjezdicom su obavezna.

. 10 & nbsp; Click & laquo; registrirati & raquo;.

& nbsp;

igraju ratnik Sparta pruža vam odabrati tri boga. Vi ćete biti pružena prilika da izvrši tri koraka bogovima:

- Worship (worship) & ndash; Vi birate bog koji će obožavati ljudi koji žive u vašem gradu. Vaš junak može obožavati samo jedan Bog izabrao, a svaki bog daje grad prvobitni bonuse. Samo Bog može povećati mogućnost ekstrakcije drva i drugi nešto drugo, i tako dalje.

- Level Up (svijesti) i ndash; na višem nivou god vi pomnožite broj bodova da bog može dovesti do vašeg grada. Za to će biti potrebno čaše Faith. Obično oni zarađuju u borbi i uz pomoć žrtve. Faith je važno da zaradite bodove, što je prije moguće.

- Sacrifice (žrtva) i ndash; U ovom slučaju donirati god karticu dobiti bodove za nju veru. Tipično, samo one kartice donirati bogova, koja je igrač ima dva, a to je bolje da ne.

Igrajte Spartan Wars će vam ponuditi neke od vojnika:

1. Scout (Scout). Ovaj brz trupe, ali vrlo slaba. Oni su skauti. Oni se mogu koristiti za istraživanje drugih gradova. Izviđači donose vam informacije & nbsp; o resursima i vojske neprijatelja.

2. Mačevalac (mačevalac). Oni se smatraju okosnicu svake vojske. Njihova oružja & ndash; Ovaj mač. Oni imaju bonuse protiv vojnika koji su napali sjekirama i konjanika, ali ovi vojnici su ubijeni lako sa strelicama. Glavna prednost mačevaoci, oni su jeftini i možete kupiti mnogo.

3. Spearman (Spear). Ovo je najvažniji snažna ratnika koji idu pješice. Njihova oružja - koplje. Imaju bonus protiv mačevaoca i konjica trupe, oni su također lako ubiti sa strelice.

4. Axeman (Axemen). Ovo je vrlo moćan ratnik. Njihovo oružje - sekira. Imaju bonus protiv kopljanika i konjica trupe. Ove trupe lako ubijen sa strelicama.

5. Archer (Strijelci). Ovi vojnici imaju moć protiv pešadijom, ali su prilično slabi u odbrani

6. Konjica (Horse). Ovo forsira isti mač, samo na konjima. Njihova oružja su mačevi. Imaju bonus nad vojnicima koji su napali sjekirama i protiv strelaca. Oni će svi biti ubijeni horde pješadija.

7. Lancer (Knight). To su isti Koplje, samo na konjima. Oni napadaju sa kopljima. Oni imaju prednost u odnosu na mačevaoci i strelaca.

8. Axerider & nbsp; (Axemen na konju). Ovaj ratnici koji imaju sjekiru i ići jahanje. Imaju bonus protiv kopljanika i strelaca.

& nbsp;

Spartan Wars ćete igrati sa velikim zadovoljstvom. Spartan Wars Online & ndash; Ova igra je za vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more