Bookmarks

Space Rangers HD

Alternativni nazivi: Space Rangers HD

Igra Space Rangers HD: Revolution - savršen primjer kako reizdanje igre u HD može promijeniti svoj život. Sa novim projektom će biti u mogućnosti da dah navijačima "osvježiti", igrati svoj omiljeni igra u potpuno novom formatu. Osim toga, vjerojatnost privlačenja nove publike je dovoljno velika - mladi igrači će konačno obratiti pažnju na Space Rangers, da ih vidi kao nešto novo i dostojno, ne rastsenivaya kao bogu iza leđa rijetkih knjiga, u kojoj je igrao čak i bake i deke.

U to vrijeme, igra Space Rangers HD: A rat Osim stvorio senzaciju postavši prvi i jedini projekt koji bi mogao uspješno kombiniraju najbolje elemente od najrazličitijih žanrova igra. U drugom dijelu igre isprepliću note RPG i Arcade, strategija i tekst zadatke. Dakle, programeri i odlučeno je da se udahnuti novi život u ovoj igri. Pored novog projekta format pohvaliti dodatkom nekih ažuriranja.

Prije nego počnete igrati morate biti Space Rangers HD: Revolution download. Do danas, igra radi glatko na svim trenutnim operativnim sistemima, što je vrlo udoban i prijateljski, za razliku od mnogih drugih projekata. Također, projekt može raditi glatko čak i na widescreen monitorima, slika u ovom slučaju samo izgleda zapanjujuće. Nema sumnje, u ažuriranu verziju igre Space Rangers HD: Revolution će igrati mnogo više zanimljivih ne samo zbog poboljšane kvalitete i cool grafiku.

je dodao neke novine i direktno u gameplay. Na primjer, programeri odlučili da dodatno kompliciraju proces borbe i pored militantne robotskih Dominators dodao novu klasu neprijatelja - prostor pirati. Napon igre odmah ćete osjetiti after'll Space Rangers HD: Ratni Osim preuzimanje. Otkriti tajnu i reći da ćete biti u mogućnosti da biraju na čijoj će braniti svoj lik. Sada možete biti na ljudsku stranu koalicije i podržati sile zla.

je doživjela značajne promjene, kao i popis predloženih zadataka. U HD-verziji projekta zadatke i misije postao mnogo, i da li ih biti još zanimljivije. Igra je implementiran razgovore karakteristika i likovi mogu utjecati na njihove protivnike, pokušavajući da ih nagovori da se predomisle i "OKS", da se tako izrazim.

Požurite vožnja u Space Rangers HD: Revolution brodova, ljubitelji tekst avantura, jer ovdje je njihov broj se povećao nekoliko puta. Vi ćete biti u mogućnosti da se bave sabranost i logike, inteligencije i agilnost.

Da vizualizirati (one koji nemaju iskustva sa igrom) i odnosu na prethodnu verziju (za one koji su već imali iskustva u radu sa projektom), predlažemo da pogledamo za igru ​​Space Rangers HD: Revolution video trailer, koji su detaljno opisani u sve najvažnije nijanse u igri.

 

Space Rangers HD