Bookmarks

Space Rangers 2

Alternativni nazivi: Space Rangers 2

Igra Space Rangers 2 je poznat po tome što je razvijen u Rusija. Kako se tvorci projekta je bio poznati društvo Elemental igre. Igra je objavljen davne 2004. godine, a odmah nakon prezentacije je kupio milijune korisnika širom svijeta. Unatoč svojoj poštovani (po Gaming standardima) dobi, a projekt do sada lako privlači igrača iz cijelog svijeta. U zapadnim zemljama, što je poznato kao igre Space Rangers 2.

A dalje za razliku od većine kompjuterskih igara je kombinacija različitih žanrova u jednom projektu. Tako je, u prostoru Rangers lako gledaju bilješke RPG i tekst zadatke, najbolje elemente turn-based i real-time donošenje strategije, a nešto iz projekta i uzeo akcijske igre i arkada igre. Samo kako bi bili sigurni, što se tiče zvuka i uzbudljiva je igra, možete preuzeti Space Rangers 2. Možete očekivati ​​ozbiljan Space Adventure, koji, kao što praksa pokazuje, su najinteresantnije za prosječnu igrača.

Space Rangers 2: Dominators će vas odvesti u 250 godina nakon što je završio brutalni rat sa civilizacijom klisanov. Da budemo precizni, morate putovati do 3300god. U Areni od četiri glavna ljudska civilizacija s kojima je narod odlučio da sarađuje. Među njima:

1. Maloqs.

2. Ležajevi.

3. Feyany.

4. Gaalians.

svi vojnici prije ili kasnije morati da se pridruže koaliciji, kao neprijatelji se pojavljuju na horizontu - Dominators - kibermonstry, koji imaju svoje jedinstvene inteligencije. Kao što možete vidjeti, u Space Rangers 2 igre ćete biti zabavno i uzbudljivo, razvija sve vrste strategija koje bi mogle dovesti do pobjede vlastite nacije. U igri ćete kontrolirati svoj karakter - Space Rangers. On može dobiti širok spektar znanja, ali da to sve što je isključivo u svrhu - da spasi galaksiju.

Space Rangers 2 slova blago nadograditi u odnosu na prethodne dijelove. Čelik je sada dostupan u dvije nove klase - gusari i plaćenika. Svaki od članova klase ima neobične sposobnosti, što može biti od velike pomoći u sukobu sa Dominators.

Izbor vaših heroja će biti dostupan u Space Rangers 2 broda svemirske brodove. Ovo je važno sredstvo prevoza, bez kojih uspjeh se ne događa. Vi ćete biti u mogućnosti da se poboljša brod i prilagoditi ga svojim potrebama.

Prije početka igre morat ćete skinuti Space Rangers 2. To se može lako i brzo vrši bujica. Instalacija projekta će trajati više od 20 minuta, a odmah nakon toga ćete biti u mogućnosti da se uroniti u neverovatan svet prostora.

da vidi svojim očima i zamisliti kako je ovo igra, predlažemo vam da pregledate Space Rangers 2 video trailer. To će pomoći da na najbolji ispravan utisak.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more