Bookmarks

SpaceInvasion

Alternativni nazivi: SpaceInvasion

da se upoznaju sa igrom SpaceInvasion online. Glitter novi univerzumi i uništavanje svjetova koji su milijune godina, možete uživati ​​u skali od ove igre u najvećoj. Online igra & nbsp; SpaceInvasion počinje u pregledniku. No, prije nego što krenete da uronite u bitku zvijezda, vzglyanёm bilo sistemske zahtjeve našu igru. Online igre SpaceInvasion vodi u pregledniku. Moglo ispravno funkcionirati potrebno je da instalirate Adobe Flash Player. Trenutno podržani & nbsp; gotovo sve popularne pretraživačima. Što se tiče hardvera i ndash; dovoljno za kompjuter nivo Pentium 3 sa 16 MB RAM-a, glavna stvar da je pristup internetu. & Nbsp;

& nbsp;

& nbsp; u igri Registracija & nbsp; SpaceInvasion ne uzrokuju ni najmanji problem. Kako bi se početak reprodukcije trebate navesti svoj izbor & nbsp; & ndash nick; igrač ime, lozinku, e-mail adresu, datum rođenja, zemlju prebivališta i ukazuju na vaše prihvaćanje uvjeta ovog ugovora. & Nbsp; Datum & nbsp; SpaceInvasion vam omogućuje da primate novosti o & nbsp; promjenama na utakmicu, kao i značajnim događajima igre u svom poštanskom sandučiću, ako želite, možete partner za distribuciju.

SpaceInvasion online registracije omogućava da se u svijetu galaksija. Možete kreirati vlastite sistema zvijezda, ili unesite postojeći. & Nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp; Centar Galaxy Stellar & ndash; Planet na & nbsp; koja može biti puno koristi, ali ne može biti mana. Jedan od glavnih parametara kvaliteta planete - dostupnost sredstava za razvoj (kriptonit, ruda, metala, začin), priroda atmosfere može zakomplicirati svoj život, i proizvodnju energije na jedan od tri načina. Također, svaki planet ima svoj sobnoj temperaturi, & nbsp; svoje fizičke veličine, i & nbsp; koordinate u galaksiji. SpaceInvasion online igra, tako da možete brzo poboljšati ekonomski i vojni razvoj vaše planete planete, možete promatrati u & nbsp; & laquo sekcija; pregled svijeta & raquo; . Možete također morati paziti zgrade, obavljaju naučnih i poboljšanja za izgradnju i voz flote.

& nbsp;

& nbsp; Play Game & nbsp; SpaceInvasion online, uvijek uzbudljivo, to pomaže da se opustite, ali to će biti praznik u kojoj morate koristiti svoj hljeb, jer bez nadležnim, taktički i ekonomski pripremu vaše flote i vaša planeta biti uništeni od strane neprijatelja.

Ako se odlučite za uložiti sredstva & nbsp; u Science & ndash; ovo je vrlo dobar potez, jer je nauka invistitsii dovesti do povećanja vađenje resursa ili moć flote. Među zgradama napominjemo mina, koji su uključeni u vađenje metala, kriptonit & ndash; Ova & nbsp; dva važna objekta, koji daju energiju i sredstva za izgradnju. Ovi & nbsp; bogatstva moraju se čuvati u skladištu. Igrati online & nbsp; SpaceInvasion vam vrlo često, a možete pratiti život vaše planete, ali ne zaboravite o borbi flote, i bilo koji igrač samopoštovanja treba da ima svoj vozni park. & Nbsp; U trgovini imate priliku kupiti poseban posao koji će raditi dok igrate SpaceInvasion. Sa SpaceInvasion Play & nbsp; možete s bilo kojeg mjesta gdje postoji pristup Internetu & ndash; bilo da je mobilni telefon, tablet ili stari kompjuter. Star bitke koja će razbuktati na planeti će vam dati priliku da se upoznaju sa novim & nbsp; ljudi i zabavite se.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more