Bookmarks

Sonic & SEGA All-Stars Racing

Alternativni nazivi: Sonic & SEGA All-Stars Racing

CPU: Pentium 4 / Athlon 64 3. 2GHz

Memorija: 1 GB

Grafička kartica: GeForce 7600 / Radeon X1300

disku: 5. 2 GB

Sonic Sega All-Stars Rasing - arkadna igra bazirana na avanture jedan od najprepoznatljivijih likova igra računara svijeta, jež Sonic. Racing Sonic nam ponuditi konkurencija između bilo koje od likova u seriji igra fancy automobila ili motocikla. Svaki od dostupnih znakova za to imaju ekskluzivnu mogućnost, koju može koristiti u toku trke u Sonic Sega All-Stars. Sonic će biti u mogućnosti da se pretvori u super Sonic, povećavajući brzinu i snagu vašeg automobila. Igra Sonic utrke, kao i drugih nezavisnih projekata, kao što su tenis i mnogi drugi, na osnovu ideje serije, omogućuje druge strane da pogledamo carstva jedne i najpopularnijih igara u povijesti interaktivne zabave.

Gameplay

Prije igra Sonic Sega All-Stars Rasing smo pokazati vrlo dinamičan i šarene video, gdje je smaragd džunglu na raznim vozilima, aviona, automobila, motora, prepoznatljive likove lete sve igre Sonic. Sljedeći Sonic Sega otvara napredni igra izbornik gdje možete odabrati jednu od nekoliko opcija na raspolaganju trka. Prvi u Sonic Sega All-Stars će biti turnira sastoji se od nekoliko faza, a oni zauzvrat, kao nivo klasične igre Sonic sastoji od četiri zasebne epizode. Početna i cilj u svakoj fazi - osvojiti nagrade, koja sva tri. Samo na taj način ćete biti u mogućnosti da osvoji prestižnu trofej i preći na sljedeću fazu, koja je ranije bila zatvorena. Pored turnira, u glavnom izborniku možete odabrati druge opcije u igri, pojedinačne utrke, pa čak i opcija kada ste na istom računalu će biti u mogućnosti da se igra sa svojim prijateljem.

znakova

Svi likovi predstavljeni su poznata svima koji je ikada igrao u jednoj od priče o velikim brzinama Sonic Hedgehog. U igri Sonic utrke možete igrati ne samo za pozitivne znakove, ali u zloglasnom zlikovaca. Ovdje smo susrete sa starim prijateljima, kao što su dr Eggman, Tails lisica, Ryu Hazuki, majmun Amigo, i sam Sonic i puno drugih likova iz svijeta gaming kompanije Sega. Svaki od likova će doći zajedno sa svojim vozilom i zamijeniti to neće biti moguće. Tko su heroji će koristiti kvadricepse, a netko bi volio više nego mali avion. Važno je napomenuti da u Sonic Sega svako vozilo je različita, ne samo ima svoj pilot, ali je jedinstvena kontrola.

Provjerite

Sonic Racing nisu veoma komplikovane i potraživanja od prirodnih fizičkih modela, međutim, to nije potrebno za ovaj žanr igara. To je važnije nego pobuna boja i dinamičan događaj, koji utrke na krovu. Svih rasa će se održati u maksimalnoj brzini, a vybudete stalno vrše pritisak na gas, pokušavajući da efikasnije ulazak u sljedeći red, zarađujući ovaj bonus bodova ili privremeno ubrzanja. Osim toga, na svakom od ruta će se dogovoriti kutije sa svim vrstama korisne bonuse kao što su navođenje rakete, mine ili pod kontrolom gasa. Jedan od najzanimljivijih načina igre vam omogućiti da obavljaju mnoge jednostavne zadatke. Tu je utrku na Shootout, prikupljanje prstenje, streljana i još mnogo toga.

 

Computer igra Sonic & SEGA All-Stars Racing