Bookmarks

Sonic Generations Nostalgia Edition

Alternativni nazivi: Sonic Generations Nostalgia Edition

Procesor: Core 2 Duo 2 GHz / Athlon 64 X2 4000+

RAM: 2 GB

Grafička kartica: 512 MB memorije

disku: 11 GB

Igra Sonic Generations je razvijen od strane dizajnera i programera Sega je 20. godišnjica jednog od najpopularnijih likova u svetu računara - ježa po imenu Sonic. Sonic Generations je pušten na gotovo svim postojećim igra platforme, a zemljište je bio da se nose navijači velike brzine hrabar jež u svim dijelovima igre serije, podsjećajući svaki od svojih avantura. Igra se šalje protagonista u vremenu svim prethodnim dijelovima igre, počevši od prve, neki putovanja, on može odgovoriti na sebe.

Računalo putovanje

Važno je napomenuti da je razvoj igre za različite platforme imali neke razlike između verzije za konzole, a onaj koji je pušten za PC. Stoga, Sonic Generations PC ima niz značajnih razlika. Ovo je posebno pogodan za navigaciju kroz razine igre-svjetova, od kojih svaki može se pristupiti iz posebnog lokacije Svjetske nivoa izbora, snažno podsjeća na početne razine od prve utakmice Sonic. Prvi nivo navigator Sonic Generations je potpuno interaktivan, to može učiniti isto što i svi drugi - trčanje, skok, interakciju s objektima oko nas, jedina stvar koja nije na početni nivo, to je neprijatelj i možete kretati bez strah da naići na još jedan mutant ili spuštaju na šiljcima. Prvobitno nam igra Sonic Generations daje gotovo bezbojno izbor svjetskoj razini, ali kako napredujete kroz boju će to postati jasnije i otvorit će sve nove razine, nosi junak u klasičnom svijetu Sonic, moderne, a kasnije je otvorio treći svijet - ere Dreamcast.

Sonic svjetova

Sva tri svijeta igre se razlikuju jedni od drugih, ali zadržati ukupnu atmosferu. Svaki od nivoa bilo koje od svijeta će se sastojati od četiri međusobno povezanih epizoda, a svake razine će biti otvoren nakon prolaska prethodnog, a nije važno na koji svijet će tretirati ovaj nivo, igra ima strogu poredak. Nakon prolaska u modernom svijetu, gdje će Sonic moći pobjediti glavni gazda u modernom svijetu Sonic, i otvorene bonus Četvrto World, koji je pogrešan mehanizam u kojem je glavni lik mora prikupiti sedam kaos smaragda. Nakon što su prikupljeni svi kamenje, a mehanizam je fiksna, možete pristupiti obračun sa negativca sve Prvenstva.

Bonus

U svako od tih djela bilo nivo igre će biti skrivena bonus Crvena zvezda Prsten, koji će dati priliku da otkriju nove, neistražene ranije vještine, povećati svoj brzine trčanja ili visina skakanje heroj ili dodavati nove vrste napada, ne samo da radi za vas na putovanje . Trebalo bi biti oprezni, jer položaj od pet njeguje prstenova ćete otkriti jedan od mnogih prijatelja Sonic, u maloj dijalog prije svake epizode. Nakon što prolazi kroz sve razine, igra se ne privodi kraju i prije nego što je igrač će otvoriti dodatne misije, gdje on može igrati ne samo Sonic, ali i ostali likovi, izvođenje specijalnih zadataka i dobiti neke dodatne nagrade.

 

Računalo igra Sonic Generations Nostalgia Edition