Bookmarks

Soldiers Inc: Mobile Warfare

Alternativni nazivi: Soldiers Inc

Game Soldiers Inc Mobilni ratni rat za rat.

Firma Plarium je postala poznata kao programer vojnih i ekonomskih strategija, au kolekciji je sve više i više novih remek-dela. Soldiers Inc Mobile Warfare je nastavak igre"Conflict", a objavljena je 2013. godine. Nova serija je kreirana korišćenjem novih tehnologija. Simulacija lokacija i karaktera odvijala se korišćenjem poboljšane 3D grafike, a za animaciju korišćeni su 3D skeniranje i snimanje kretanja.

Soldiers Inc Mobile Warfare možete preuzeti besplatno, ali neki dodatci koštaju novac. Za sigurnost kupovine u podešavanjima, bolje je staviti lozinku, a nikome nikom neće reći.

Suzhet igre.

Events se odvijaju u godini 2037. u zemlji koju su pronašli autori Selve de Fuego, koji je u Južnoj Americi. Brojne trupe se ovde s jednim ciljem dobijaju formulom"Panacea"i shvataju koliko je to opasno.

Izradila je vakcinu Korporaciju"Phoenix", rekavši da će njihova otkrića riješiti mnoge probleme. Njegov efekat na ljudsko telo je jedinstven, akumulirajući i fizičke i mentalne podatke. Pošto ste stekli prednost nad drugima, možete brzo da preuzmete vlast, uvedete svoj red i čak zapovedite svetu. Od davnina, mnogi su ovo tražili, a sada postoji stvarna pretnja da će formula pasti u ruke poznatih zločinaca.

U izumu naučnika, razvio se pravi rat. Vlasti su se sudarale sa lobijama, korporacijama, pobunjenicima, državnim i privatnim armijama. Igrač odabire stranu i, vođstvom odreda, ostavi Selvu de Fuego da probije kamp na slobodnoj teritoriji i razvije u utvrđenu bazu.

Browser verzija igre vam omogućava da preuzmete Soldiers Inc Mobile Warfare na vaš računar. To se na bilo koji način neće razlikovati od mobilne verzije, koja ima iste karakteristike:

  Features of the game process.

 • Vasive za slobodan proces igre
 • Preuzimanje na više jezika
 • Odlična grafika sa detaljima u 3D
 • Privlačna borba
 • Učestvovanje u misijama
 • Upravljanje saveza
 • Podpora za jednog igrača

Game Soldiers Inc Mobile Warfare zamenjuje vojne operacije sa trenucima odmora, tako da možete obratiti pažnju:

 • Events Resources
 • Vrla trupa i opreme
 • Smproving equipment
 • Za proučavanje lokacije
 • Distribucija zadataka

Uvek se trebajte zapamtiti da neprijatelj stalno gradi sopstvenu snagu. Da bi se suprotstavili, trebaju vam i brzi tenkovi, brzi zrakoplovi, izviđački dronovi, borbeni roboti i dobro obučeni vojnici. Ne zaboravite da istražite okolna područja. Zahvaljujući izviđanju, ne samo da obezbedite pristup bazama, već je moguće naći i deponije minerala ili pronaći keš memorije sa važnim artefakatima.

Važna uloga koju poseduje oprema vojnika. Igra vojnika Mobile Warfare vam omogućava uspešno kombinovanje raspoloživih predmeta od uniformi i oružja. Možete kreirati efikasan model skoro nepogrešivog, mobilnog i taktički savršenog ratnika. Da biste postigli cilj, izaberite šta će biti vaše ponašanje. Ponekad je bolje napasti prvo, koristeći efekat iznenađenja. Još jedan put, poželjno je braniti sebe, koristeći karakteristike područja za sebe za dobro.

Game Soldiers Inc. preuzima aktivnu saradnju sa drugim igračima. Sa nekim je neophodno zaključiti prijateljske sporazume i stvoriti saveze, drugi će se pretvoriti u žestoke neprijatelje. Takođe, učestvujte na turnirima, kompletnim potragama i proslavite potrage da biste dobili vredne nagrade za dostignuća. Možda sve, glavna stvar nije odustajanje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more