Bookmarks

Soldier Front 2

Alternativni nazivi: Soldier Front 2

Igra Soldier Front 2 je besplatna online igra u stilu kompjuter strijelac. Ova igra & ndash; nastavak prvog dijela popularne igre u svijetu.

U engleskom, sprovedena u igri Soldier Front 2 registraciju. Da bi se registrovali u Soldier Front 2 morate izvršiti sljedeće preporuke:

1) Prijava u igru ​​Soldier Front 2, koristeći svoj tražili tražilicu.

2) Nakon toga, potrebno je da kliknete na dugme i laquo; Sing do & raquo;. Zatim pred trebali vidjeti formular za registraciju igre Soldier Front 2. Na ovaj obrazac, možete dati prednost registraciju putem Facebook (društvenih mreža na internetu). U nastavku je opis standardnog upis u igri.

3) Nakon toga, u prvom redu treba da unesete Vaš e-mail (vašu e-mail adresu).

3) Dalje, izaberite datum rođenja.

4) Zatim pisati kod koji je predstavljen u sljedeći redak.

5), i na kraju klikne na dugme i laquo; Sing do , i igraju ! & Raquo;. Ovaj miš Vi se slažete sa svim pravilima igre Soldier Front 2.

igrati online Soldier Front 2 odrasle osobe mogu korisnika koji su registrirani na web stranici igre. Također, potrebno je obratiti pažnju na sistemske zahtjeve za igru:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7 i ndash; OS ( operativnim Sistem ).

Intel Pentium 4 3. 0Ghz & ndash; CPU ( procesor ).

2 GB & ndash; RAM ( memory ).

NVDIA Geforce 6600 & ndash; GPU ( video ).

Direct X 9. 0 & ndash; Zvuk (zvuk).

Igra Soldier Front 2 Možete igrati sljedeće klase:

1) Delta Force je formirana , Nakon brojnih terorističkih incidenata , , 1970 , SAD-a. Ova grupa je osnovana na temelju , SAS .

2) SWAT i ndash; da je formira prema , 1949. godine. Ova grupa je ruski. To je stvoren pod vodstvom Oružane snage Sovjetskog za vrijeme Drugog svjetskog rat.

3) SAS & ndash; Bilo je to & nbsp; To formirana u srpnju 1941. godine David Stirling u Velikoj Britaniji. U početku je formirana grupa da prodru u nemačke snage u Sjevernoj Africi i na napad iz zadnje vrijeme Drugog svjetskog rata.

4) GIGN & ndash; & Nbsp; Ova grupa osnovana u Francuska, ad hoc radne grupe 1973. .

5) Gafe & ndash; Prvobitno je stvoren 1986. godine kako bi se osigurala sigurnost Svjetskog prvenstva u Meksiku. Sada sastavni dio meksičke vojske.

6) UDT - Južna Koreja Podvodno naredba je stvoren [85 ] 1955. . Oni podržavaju snažan odnos sa Američka Navy Seals.

Game & nbsp; Soldier Front 2 Online & nbsp; To je poželjno online igra za one koji žele osjetiti vojnu bitku. Možete osjetiti sebe kao vojnik u jednoj od najpoznatijih grupa svijeta.

SF 2 igre & ndash; je kompjuterska igra za Real, hrabre igrače koji zastrašujuće susret s različitim izazovima.

& nbsp;

registriran u kompjuterskoj igri Soldier Front 2 Online i uživati ​​svoja dostignuća i napredak u igri. & Nbsp; Uronite u neverovatan svet Soldier Front 2 online, jer to Invincible vojnik! & Nbsp;

 

Soldier Front 2 online prijave