Bookmarks

SoccerStar

Alternativni nazivi: SoccerStar

SoccerStar online & ndash; multiplayer besplatno browser igra sportski žanr, uređen je na humorističan način. Programeri projekt, L39 Studios, izdavač stoji kao dinamit. U toj igri, ne morate da se na iscrpljujući trener ulogu, umjesto toga ste i sami će raditi oko terena i golove, osjećaj slobode i radost pobjede. Vaš junak & ndash; Počinje nogomet, koji u budućnosti je predodređen da postane prava zvijezda. Vidjet će sigurno dovesti ga u svjetliju budućnost, poboljšava njegovu vještinu napada. Ono što mogu postići više golova, brže će priznanje. Odaberite svoj položaj i idemo na vrh svijeta!

SoccerStar registracija će otvoriti vrata za sport sa svim svojim izgledima. Napravi nalog nije teško. Morate unijeti u posebnoj formi polje sljedeće podatke: ime igrača, e-mail adresu, lozinku. Morate izabrati i pol, ali i zatim označite potvrditi usvajanje zajedničkih odredbi i pravila igre. Usput, kada kreirate lik, možete odabrati izgled, jer postoji takva mogućnost što je lice promjena.

Play SoccerStar je dostupan svima. Opterećenje ne mora. Sistemski zahtjevi su niske, a stoga ne morate brinuti da ako je konfiguracija računala razlikuje velike iznose. Glavna stvar koja je instaliran Windows platformi 98/2000 / ME / XP, bio dostupan jedan od modernih pretraživačima i da je povezan na Internet.

Dakle, vi ste postali arogantni među svojim igračima. Šta će ti? To ovisi o tome što profesiju birati od sljedećih opcija: napadač, vezni igrač, branič i golman. Iz klase funkcija zavisi od toga ko će biti dodijeljen lizi tijekom igre. No, u svakom slučaju, moraju da se nose sa parametrima kao što su pravac udara, kut udara, vrti loptu i snagu udarca. Vi ćete biti u mogućnosti da ih ispraviti & ndash; smatra da je uspjeh u džepu!

Postanite član nogometnog kluba & ndash; zatim sa partnerom za postizanje visine sportske karijere. Zapamtite da samo djelujući zajedno, vi ćete biti u mogućnosti da pobjedi protivničkog tima. To nije vrsta sporta, gdje svako za sebe. Inače, ako je potrebno, do trenutka kada ćete biti u mogućnosti da stvori svoj klub ako vam se ne sviđa da budem dio jedne od postojećih. Za klub može poboljšati neke, naime, trener i direktor stadiona.

Puno ovisi o pripremama za sljedeću utakmicu. Počevši SoccerStar & nbsp; Potrebno je samo da igram stalno trenirati svoje heroj. Ostali faktori kao fudbaler, a samim tim i njegovo samopouzdanje. To su odjeću koja zahvaljujući kostyumizatsii mogu se mijenjati i, naravno, hranu. Ako ste uspjeli uhvatiti smisao života sportista, SoccerStar igra će biti za vas puno zabave.

Usput, SoccerStar , i on-line igrači moraju zaraditi. U suprotnom, gdje je novac da preduzme sve neophodne? Vi ćete zaraditi igri i zvjezdice. Dok je nivo zarade zavisi od vlastite popularnosti. Uskoro možete priuštiti i pristojan odmor i dobru hranu i cool odjeću.

Možda ste zainteresovani za pitanje koliko često možete ići na terenu sa loptom, da pokažu svoje talente. Prvenstvo traje sedamnaest dana, a svaki dan za to vrijeme klubova provesti dvije utakmice dnevno. Tako da neće biti dosadno! On je rekao da je prvi tim je opremljen s računalom likovima, neophodno je kako bi se osiguralo da ste u mogućnosti da odmah juri loptu.

& nbsp;

Funny nogomet igra se razlikuje u tome gameplay je lako doživljava. Čak i ako ste nikada nije igrao u stvarnom svijetu radi oko terena poslednji put čak i tijekom školskih sati, i dalje je svoje šanse u rangu sa ostalim igračima, čak i ako su se pohvaliti bogatim iskustvom. Brzo naučiti i razumjeti će sve nijanse. Uskoro će se uhvatiti razmišljam, taj dan ne mogu da žive bez artefakata šarene igra! Uđi, da razviju svoje dividende! Što duže igrate, značajne naknade, a time i mogućnosti. Neka život fudbaler će vam donijeti zadovoljstvo! Uživajte gameplay!

 

SoccerStar online registracije