Bookmarks

Sniper: Ghost Warrior 2

Alternativni nazivi: Sniper: Ghost Warrior 2

igra Sniper: Ghost Warrior 2 - nastavak video igre Sniper: Ghost Warrior, stvorili isto društvo u Varšavi City Interactive u žanru vojne pucačina iz 1. osobe. Pušten igre Sniper: Ghost Warrior 2 kom tri godine nakon svog prethodnika, početkom 2013. godine. Lokalizacije u Rusiji je "novi disk".

Poljski programeri su pronašli malo nišu zauzimaju igre. Igrače koji stvarno strastveni o snajperskom vatrom, sjećam snagu dva ili tri utakmice, koje pružaju pravi balistički. To je kao neko, za preuzimanje Sniper: Ghost Warrior 2 i postati snajperista iz elitne jedinice, stvorena za specijalne operacije da uništi loše stričevi, bez obzira gdje u svijetu žele da obavljaju svoje poslove loše.

Za razliku od svog prethodnika, trenutna igra Sniper Ghost Warrior 2 daje za misije, a ne neka izmišljena tropska zemlja, ali vrlo konkretno u Sarajevu, na Filipinima i Tibeta. U skladu s tim, geografski položaj akcija će se održati ne samo u planinskim područjima ili u urbanim sredinama, ali iu džungli.

Sve ove lokacije izgledaju neverovatno, grafika na vrhu. Ovo nije slučajnost. Nakon prvog dijela poljskog snajperske pucnjave je prodao 3. 000. 000 primjeraka, mogao priuštiti da kupi za Sniper: Ghost Warrior 2 je napredniji CryENGINE 3 motor. I ta činjenica je automatski poboljšana AI, u stanju izračunati ponašanje neprijatelja je puno složeniji formulu.

Ako počnete u Sniper: Ghost Warrior 2 Play, možete se upoznati sa sljedećim likovima:

• K. "Sandman" Anderson - glavni lik, ima čin kapetana, specijaliziranih snajper izviđač, je odred marinaca elite "Force Recon". Besprekorno on ima sposobnosti lova i snimanja, učiti ovo od malih nogu.

• K. Meddkos - Gunner u Sarajevu, izdajnik. On umire na kraju utakmice.

• Diaz - CIA. Gunner.

• Gomez i Wheeler - likovi u drugi plan.

Da bi se utvrdilo da li će igrati u ovom snajper pucanje simulator, možete potražiti na internetu o igri Sniper: Ghost Warrior 2 video. Nakon gledanja brojne video uratke sa komentari i prikolice u igri, vi ćete biti u mogućnosti vidjeti za sebe da je drugi dio poljskog opterećenja snajperista snimanja je mnogo bolji od prvog. Osim toga, osim činjenice da je ostvaren apsolutno realno balistiku snimanja u Sniper: Ghost Warrior 2, možete koristiti 6 snajperske puške, noćni vid uređaja, gužva oružje, razni eksplozivi, naočale, termovizijske kamere, i tako dalje. D. Mnogi igrači koji su ljubitelji snajper simulatora će se kao ozbiljan pristup pucnjave, kada morate uzeti u obzir ne samo gravitaciju, već i smjera i brzine vjetra, lokacija, respiratornih stopa igrač, udaljenost do cilja. Ove i druge detalje o igri može se naći, ako idete na utakmicu zvaničnom sajtu http: // www. ag. ru / igre / sniper-duh-ratnik-2, koji je posjetio svaki gamer baciti sve vrste sumnji i odluči da Sniper Ghost Warrior 2 download i instalirati igre na računaru provesti mnogo sati od prolaska predloženih programera misija.

Budite na oprezu, pažljiv, precizan u izvršavanju zadataka, nevidljiv za neprijatelja, a istovremeno određuje.

Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more