Bookmarks

Sky Knights

Alternativni nazivi: Sky Knights

Igra Sky Knights & ndash; multiplayer arkadna igra, koja je simulacija avijacije. Zahvaljujući projektu, možete sjediti na čelu bilo koji model želite avion XX vijeka, sve do neba i počnu topli zrak borbe. Naći ćete se na ogromnom tropske arhipelag i glavni zadatak postavljen pred vama, steći dominaciju u ovim ogromnim prostorima. Svaka nova bitka donosi čaše i reputaciju koji vam omogućuje da istražuju nove vještine i tehnike istraživanja. Unapređenje vlastitih zrakoplova pomoću modula pošteno zaradili, a vi ćete sigurno moći ostvariti sve svoje ciljeve! Nova tehnologija & ndash; je glavno sredstvo za povećanje borbene učinkovitosti. Dakle, ako vi ne budite lijeni da učine sve što je moguće da se ugled, vaša prilika će se povećati u odnosu na njeno povećanje. Naprijed! Uspjeh je u tvojim rukama! & Nbsp;

Sky Knights Registracija i ndash; Ovo je prvi korak ka uzbudljivu avanturu. To bi trebalo popuniti nekoliko polja, kao što su ime odgovarajući oblik pilot, na e-mail adresu i lozinku, a zatim potvrdite okvir za potvrdu prihvatanju Sporazuma korisnika, i možete nastaviti na drugi korak. Nakon registracije, će preuzeti i instalirati igre klijenta. Kada instalirate klijent neće imati nikakvih problema ako vaš PC ispunjava sljedeće uslove: OS Windows & nbsp; XP / Vista / 7 / MacOS; Procesor Pentium IV 1,8 GHz (ili ekvivalent od AMD); grafička kartica sa 128 MB; uređaj DirectX 9. 0C; zvučna kartica kompatibilna s DirectX; Prostor na tvrdom disku od 550 MB ili 512 MB RAM-a. Da bi se izbjeglo kočenje tijekom kako će Sky Knights & nbsp; igra, morat ćete internetsku vezu od 128 kbps ili više. Kada se klijent vodi i nađete u predivan svijet igara na sreću, napraviti selekciju među postojećim narodima i da će biti u mogućnosti da ode u svoju prvu bitku.

Borbena sistem je sa ovakvim bitke: bitka za obuku (priliku da nauče da se bore, da pokušaju vlastite snage), borbom s drugim igračima (borba između timova igrača, koji je izbacio jedan od njih), borbe s robota (uzbudljiv i raznolik misije koje se izvode tijekom igranja). Igra Ritsari nebo dinamičan, uzbudljiv, ispunjen vječni brige. Dakle, šta je sa opuštanja ne može biti ne dolazi u obzir! Međutim, niste uhvatila panika, misleći da između borbe i duh će prevesti jednom, što će reći da sve nije tako teško kao što se možda čini na prvi pogled. Svaki igrač na nebu Vitezovi će imati lični hangar. Bilo je to u hangaru da se opustite između letova iscrpljujuće. Ovdje možete uživati ​​takvu ugodnu stvar kao što je modifikacija aviona. Ulazak u meni Tuning, ti sve mogućnosti za održavanje zrakoplova. Stoga, iz hangara, on će biti objavljen u narednih borbi obnovljena, jači, a time i veće šanse za pobjedu.

Pored igrati Sky vitezovi ćete zaraditi titulu. Ocjene se daju za vas da se pravi aviona stvarnih igrača. Što više meta pogodio je veći čin. Dakle Norland vremenom postaje Flieger, onda Gauit-kaplar, vodnik i tako dalje sve do feldmaršala. Northwind s uobičajenim i obični se pretvara u tjelesno i onda vodnik, narednik, Leytinanta i raste, a raste u redovima dok ne postane Marshal. A Sinpang kreće se u karijeri, počevši sa naslovom Itte hikehey uskoro izlazi na Haich Hike, planinariti Nita Hayes, koji je ikada do vrha slavnih i postaju Taisho. Takav sistem radi Sky Knights Online više zanimljiv. Na kraju krajeva, tako da ćete biti u mogućnosti da ispuni ambiciju da pokaže ono što su drugi u stanju da postignu i zasluženo ponosni plodove svog poroda!

Među raspoloživim avion sastali prvi proizvodni borac Norlanda (JI Uhu), prvi serijski avion carstva sa povlačenje stajnim trapom (i laquo; Komar & raquo;), prvi rođen Borean avion I-5, jedan od najnaprednijih dvokrilcima Empire (I-5F) i prvi Sinpanga plane (Ta-Ree). Iskustva iz prve ruke kako je to upravljati jedinicama!

& nbsp;

Postoji još jedan lijep trenutak. Gameplay je prisutan prilagođavanje znakova. Ti si kao i drugi igrači će imati pristup čvrste ormar, koji vam omogućava da promijenite izgled heroja onako kako želite. Ukratko, igra će vam dati puno ugodnih trenutaka, međutim, više će moći dati malo vremena, više ovisnost! Neka ispuniti sva vaša očekivanja! & Nbsp;

 

Sky Knights registracija online