Bookmarks

SimCity 4

Alternativni nazivi: SimCity 4

CPU: Pentium III 600

RAM: 128 MB

Grafička kartica: Direct3D 7

SimCity 4 - popularna urbanističkih simulator, koji je postao četvrti u jedan od najvažnijih dugo živio strateških serijskih na tržištu računaru. Igre SimCity 4 imaju popis mogućnosti, gdje je igrač na raspolaganju teraformiranje, da se stvori više zgodan platforma za izgradnju vašeg grada ili jedinstveni krajolik koji razlikuje svoj grad od svih ostalih. U SimCity 4, možete podijeliti grad na specifična područja i da se formira područja - stambena područja, poslovni centri, industrijski parkovi i pružaju socijalne sigurnosti, transport i komunalni sistemi za stanovnike vašem gradu. U igri SimCity 4 produžio ekonomski model za uspješno upravljanje gradom će morati uzeti u obzir mnogo kriterija treće strane, uključujući i distribuciju poreza, potpisivanje third-party ugovore s drugim gradovima, ali u isto vrijeme, ne zaboravite na okoliš i kvalitetu života za građane, inače će napustiti grad i nema ljudi u gradu će uskoro biti prazan.

načina igre

Kao iu prethodnim dijelovima serije igre SimCity 4 može ponuditi nekoliko različitih načina prijenosa, sa zajedničkim osobinama, ali vrlo različit popis opcija. Svi gameplay u Simcity 4 je podijeljena u tri glavne faze - god mode, gradonačelnik režim i SIM. U SimCity 4 god mode vam omogućuje da promijenite teren kopnenog područja, koji će graditi svoj grad usporedbu podići planine i šume, neka leđa i odvoda rijeku. Nakon formiranja sajt za vaše metropole i rješavanje granice sa susjedima, vi ćete biti u mogućnosti da počne izgradnja u načinu gradonačelnika. Ovdje ćete imati šire polje djelovanja, gdje uz pomoć savjetnika i liste dostupnih visokogradnji, vi ćete početi da gradi grad iz snova, deli na životne i radne površine će se obavljati prijevoz i pružiti svojim građanima sa svim potrebnim, uključujući i vatrogasne stanice i bolnice, voda i elektrane, zatvorima i parkova, i još mnogo toga. U svakom trenutku igre Simcity će vam dati priliku da se šetati kroz grad kao pojedinac građanin, za koje će biti potrebno da se stvori jedan karakter, SIM koji će živjeti u vašem gradu i uživati ​​sve dobre stvari koje ste stvorili.

Građevine u Simcity

Izbor igrača je predstavio listu objekata različitih epoha i arhitektonskih stilova i pravi znalac naći ovdje i Art Deco i neo-romaničkom stilu, pa čak i stil američkog zanata. Osim toga, možete pronaći mnoge poznate građevine velikih gradova u svijetu, kao što su San Francisco ili Los Angeles. Svi oni su se sa ogromnim preciznost u trodimenzionalnih modela, koja je postala prva upotreba trodimenzionalne grafike u igrama. Grafički sistem omogućava što je bliže moguće povećati strukturu vašeg grada i da ih razmotriti u detalje, i da to tako da će biti moguće ne samo danju, ali noću, kada je izgled vašeg grada ispunjen sjaj rasvjetu i reklamnih tabli koje će izgledati zaista neopisivo. Sve ovo vizualni raznolikost zasićene atmosferi velikog grada će biti dopunjen iznenađujuće precizno odaberite glazbu i zvuk staze, gdje je mirno i opuštajuće glazbe prije nego što ćete čuti zvukove života svoj grad.

 

Računalo igra SimCity 4