Bookmarks

Silent Hunter 5

Alternativni nazivi: Silent Hunter 5

Sistemski zahtjevi:

Procesor: Intel Core 2 Duo procesor 3. 0G GHz

RAM: 2 GB

Video: 256 MB

disku: 10 GB

Silent Hunter 5 - simulator pomorskih bitaka, gdje igrač dobija priliku da se osjećaju kao kapetan podmornice borbenih plovila. Peti dio poznatog serijala, pod nazivom Silent Hunter 5 poznat je kao i njegov prethodnik, tri glavne komponente - prisutnost potpuno ponovno uspostavljen na temelju stvarnih uzoraka njemačke podmornice flote, najširi skali od akcije, kao i potpunu težine geypleya inherentne samo pravi simulator. Igra se Silent Hunter 5 u obzir sve moguće faktore koji su bili potrebni za kapetana podmornice za vrijeme Drugog svjetskog rata. Većinu vremena ćete potrošiti za skeniranje pod vodom dubine u potrazi za potencijalnog neprijatelja i pokušati gledati na površini ratni brodovi neprijatelja flote, tako brz torpedo napad da ga stavim na dnu.

Walking u sekcije

Igra Silent Hunter 5 ima priliku da lično posmatra akcije posade. Ova opcija je dostupna, počinju sa treći dio, ali ne sve dijelove vaše podmornice bili dostupni za gledanje. Ko si ti u ulozi kapetana može hodati sama kroz pregrade broda i vidjeti za sebe moral posade dok su se pripremali za predstojeće napad, ako ne postoji umor ili nezadovoljstvo. Igra se Silent Hunter 5 će omogućiti čak i male održati dijalog sa članovima tima, koji će biti u stanju da uče na jednostavan razgovor o zdravlju mornara supruge, pisma od rodbine ili voljenih, i tako dalje. D. Ali to zabava nije najvažniji u igri, a brod može ići od torpeda na rep može biti par minuta, a teme za dijalog sa brzo mornara i oficira počnu da nerviraju, tako da fokus je posebno na upravljanje broda i da podržava naredbu Fleet aplikacije.

koherentnost

U Silent Hunter 5 će igrati glavnu ulogu ne samo odnosa u timu, ali i ličnih osobina svakog člana posade. Igra se Silent Hunter 5 omogućuje direktno dati naredbe za svaki od članova tima, kao i pogled u posebnoj listi, set prednosti svakog od mornara i oficira. Mornari torpedo pregrade će biti brže punjenje, mehanike brzo izvesti manevre i sonara na većoj udaljenosti će moći utvrditi potencijalna meta. Za razvoj ove funkcije će morati da ulože posebne naočale koje Silent Hunter 5 će se naplaćivati ​​za uspješno izvršenje svojih dužnosti kao kapetan za akciju i ispunjenje misije.

Tema

Tema kampanja će početi za vas u rujnu 1939. godine, dan nakon početka Drugog svjetskog rata. Protagonist priče će biti poručnik Oscar Entvikler. Već prvi zadatak u igri će biti za vas prolog, obuku, i priča o ranim danima podvodnog konfrontacije veliki rat. Onda očekujemo od teške borbe radnim danima kapetan broda njemačke mornarice podmornica, gdje će nastupiti borbene patrole da napadaju konvoje s tehnologijom, odoljeti podmornice saveznika. Igra ima širok izbor postavki, gdje možete ručno povezati višestruke mogućnosti kontrole, prevodeći ih iz automatske režim.

 

Računalo igra Silent Hunter 5