Bookmarks

Shogun: Total War

Alternativni nazivi: Shogun: Total War

Shogun: Total War - kompjuterski okret-based igra, uz globalnu strategiju. To je ovo prvo izdanje igara postavio temelje za razvoj popularne video igre serije Total War. Tvrtka je razvila i kompanija će objaviti igre već stavio u igru ​​sve snage duše nego što je želio priznanje. Igra je Shogun: Total War ispunila njihova očekivanja, jer u ovom trenutku ima mnogo korisnika i fanova. Možete postati jedan od njih, i nećete požaliti.

Nakon što pročitate ovaj pregled igre i gledajući Shogun: Total War video i ispitali screenshotove, možete posjetiti stranicu i igra Shogun: Total War download. Ovdje ćete doći u programima pomoći dostupne na vašem računalu.

Igra Shogun : Ukupno rata za reprodukciju to znači da vaše taktičke borbe u realnom vremenu. dok ste pokrenuli jedan od najvećih klanova feudalnog Japana. Igra događanja odvijaju -Dziday Sengoku perioda, koji pada na početku 1530. Vaš glavni cilj u igri - kontrolni clan prilikom obavljanja borbenih operacija da se postigne titulu Shogun.

Svaki klan zauzima veliki dio teritorija države Japana, koji je tada bio pod prijetnjom razdvajanja, i okolnih Ostrava.

Igra ima svoj izbor od ovih sedam klanova: Shimazu, Mori Oda Imagawa, Takeda, Hojo, Uesugi.

Igra Shogun : Ukupno rata predstavili kao što likovi koji su u stanju da izvrše tajne operacije na strateškoj mapi. Oni se nazivaju agenti, to su:

  • izaslanik;
  • Shinobi;
  • U ninja,
  • Geisha;
  • Sveštenik - katolik.

Emissary - bez otpora može kretati kroz neprijateljsku teritoriju. Je odgovoran za diplomatskih odnosa između klanova. Slaba ispred Ninja i gejše.

Shinobi - špijun. Lako se kreće kroz područje neprijatelja i izvještaja o kretanju vojske i svih nesreća. Slaba ispred Ninja i gejše. Može se izvršiti.

Ninja - ovu vrstu ubica. Njegova svrha je uglavnom više činove. Osjetljivi na druge ninja i gejša. Može se izvršiti ako u neprijateljskoj teritoriji. Ako se posao ne automatski umre.

Geisha - profesionalni ubica. Ona kombinira sposobnost shinobi i nindža. Čak i ako ne posao, i dalje ostaje nije vidljivo, a ne umrijeti. Slaba ispred Ninja i gejše. No, u slučaju nindzyay imaju šansu da prežive, a od udaraca of a Geisha ne.

Sveštenik - katolik - smanjuje lojalnost neprijatelja na teritoriji pokrajine. U isto vrijeme povećava svoj na svojoj teritoriji. Možda je udario nindža ili gejša.

Uz ove znakove, možete doći do svoje ciljeve brže.

Igra Total War: Shogun predstavljen u dobroj kvaliteti grafike, možda nije najbolje kvalitete detalja. Na glazbenu pratnju, koja nije ništa manje važan za gameplay, je također u dobrom stanju.

Možete preuzeti Total War: Shogun i nije gubio vrijeme na čelu vojske i započeti bitku za prepoznavanje vašeg klana. I ne zaboravite da savjetuje igri Shogun: Total War prijatelji.

Sretno gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more