Bookmarks

Komadići snova

Alternativni nazivi: Komadići snova

Shards of the Dreams online je besplatni RPG temeljen na pretraživaču, izrađen pomoću bljeskalice. Igra ne zahtijeva preuzimanje klijenta, ali za proširenje mogućnosti igre i poboljšanje šarenog dizajna, razvijen je program za klijente, koji se po želji može preuzeti.

U internetskoj igri Shards of Dreams, uronit ćete u mračni i zastrašujući virtualni svijet nastao nakon razorne univerzalne katastrofe, gdje dolazi do sukoba dviju strana, koje nazivamo Carstvom i pustinjom, između kojih vlada vječna mržnja i neprijateljstvo.

Da biste ušli u ovaj svet, prvo morate proći registraciju u igri Shards of Dreams. Trebat ćete unijeti svoj e-mail i lozinku, prihvatiti uvjete registracije.

Nakon registracije Shards of Dreama, ulazite u igru, u kojoj ste pozvani da ispunite prvi zadatak treninga, koji će vas upoznati s osnovama ove igre i sučeljem. Ovaj zadatak pruža ne samo praktične veštine, već i dovoljnu količinu iskustva.

Online igra

Shards of Dreams poziva vas da odaberete klasu za svoj lik. U ovoj igri postoje samo četiri osobe za svaku zaraćenu stranu (4 klase za Carstvo i 4 klase za pustinju): Ratnik, Lopov, svećenik i Mage.

Igrajte igru u200bu200bShards of Dreams online, svoju klasu u Akademiji (Mist Village) možete promijeniti do desetog nivoa besplatno. Nakon desete razine, da biste promijenili klasu, morat ćete platiti određeni iznos.

Dakle, nakon što ste se već navikli na Shards of Dreams na mreži i došli do drugog nivoa, nalazite se u selu Mists, gdje su za vas već pripremljeni mnogi zadaci. Ovde možete ponuditi svoje avanturističke usluge Lovcu, Kovaču, Mračnoj ličnosti, Ribaru, Gostionici i Dorionovom sluzi. Pored toga, susrećete se sa Sage Uk, starim rudarom i starim Kasparom koji živi u predgrađu. Uspješno ispunjenje njihovih zadataka pružit će vam priliku da se približite prelasku na sljedeću razinu!

Na petom nivou, dobit ćete svoje prve bodove, koje možete raspodijeliti među parametrima. Promjenom ovih parametara utječete na sljedeće karakteristike znakova:

Strength je snaga udara u ranu i ukupna nosivost lika;

Agility je prilika za dodavanje i šansa za kritični pogodak na igrača;

Tijelo utječe na ukupno zdravlje i izdržljivost igrača;

Animity je šansa da pogodite u meleju (za sve igrače) i u rasponu (za lukove i neke čarolije);

Sreća je kritična šansa za pogodak i povećava mogućnost dobivanja plijena od čudovišta / grudi;

Inteligencija je ukupna količina mana karaktera.

Svi online zadaci ponuđeni u igri Shards of Dreams pružit će vam ne samo solidnu količinu iskustva i novca, već i razne stvari koje olakšavaju daljnji prolazak igre.

Biće vrlo zanimljivo igrati Shards of Dreams, jer trenutno postoji četrdeset nivoa lika.

Igrajte online igru u200bu200bShards of Dreams, morat ćete ići u tamnice - to su lokacije na kojima postoje vrlo ozbiljna čudovišta, pobijedivši ih, dobit ćete odštetu u obliku bogate plijena i nagrade za zadatke.

komada snova nudi nekoliko varijanti tamnice:

Dongeons za solo prolaz - dizajniran za jednog igrača, ali treba napomenuti da su tamošnje bitke teže od bitaka na površini. Ovde su Čudovišta jača, često imaju jedinstvene sposobnosti i napadaju u skupinama.

Group tamnice (nisu osmišljene da budu kompletirane same) trebate okupiti grupu igrača potrebnog nivoa, zalihati se raznim napicima i hranom, a zatim možete krenuti u avanture.

Play Shards of Dreams, lik koji ima određenu količinu rubina može stvoriti vlastiti klan, ali može imati samo one koji pripadaju nekoj od stranaka (Empire ili Wasteland). Imajte na umu da ne možete prihvatiti igrača sa druge strane u klan, a takođe možete promeniti svoju stranu dok ste u klanu. To se može učiniti tek nakon napuštanja klana.

Na kraju pregleda reći ću sljedeće: igra je vrijedna pažnje i registracija filma “Shards of Dreams” omogućit će vam da se udubite u ovaj svijet mašte!

 

Shards of the Dreams online registracija