Bookmarks

Shadowrun Returns

Alternativni nazivi: Shadowrun Returns

Shadowrun Returns -U računalo taktički uloga-igranje igra u žanru fantazije i cyberpunk. Nezavisna kompanija sumanutim planovima, koji je razvio i objavio u svijet igračka joj je dao drugi život. Kao što je u originalnoj verziji igre Shadowrun Returns djelovao kao takav, stola uloga-igranje igra. I u 2013. godini dobila je život ne samo za Microsoft Windows, Mac OS X i Linux, ali za tablete. Igre za Shadowrun Returns android i Shadowrun Returns PC, nemaju razlike. To je ista igra.

kada ste već preliva želju da igra igru, možete se kretati na potragu za lokaciju na kojoj možete preuzeti igra Shadowrun Returns. Da biste to učinili morat ćete prisustvo računalo samo određene potrebne programe. A igra je tvoja.

U igri igrate Shadowrun Returns će početi nakon izbora pol, rasu i klasu vašeg lika. Race. Kao rezultat toga, ne puno utjecaja na svoje vještine. Ali klase, iako to može biti i propustiti, ali kad dođeš na izbor budućeg konfiguracije statistike u igri. Igra je Shadowrun Returns, šest klasa:

• Street Samurai;

• mađioničar;

• Decker;

• Shaman;

• Rigger;

• Bitka Adepta.

Street Samurai - najbolji ratnik, i koristiti najbolje oružje. Mogu razoruža neprijatelja.

Mađioničar - predstavnici posjeduju magične moći. Čitaju knjige aure drugih, čak i kroz zidove. Mogu oduzeti karakteristike drugih likova.

Decker - neka vrsta hakera. Hack u, krađu informacija, vrata se otvaraju, sistem - to je predmet sve što je povezano sa Matrix.

Shaman - zvati duhove. Kada je to potrebno - samo da Totem i ohrabruje određeni duh. Ako ne izračunati snagu, duh može okrenuti protiv pozivatelja.

Rigger - manipulirati dronove za izviđanje i vatrenu podršku.

Bitka Adepta - bolje nego samo borilačke vještine. Oni također imaju magiju. Lako je napadati nekoliko ciljeva istovremeno.

Igra je predstavljena u ispred vas je mješavina magije i tehnologije. Tu su fenomenalne vilenjaci, Orci i slično, već izgled oni imaju sasvim drugačije. Nešto kao pankeri, ova igra pripada žanru cyberpunk.

Vi nađete u svemiru Shadowrun u 2054. Vi - Shadow Runner - plaćenik. U novije vrijeme vas kao da nije sretan u životu, ali onda si dobio pismo od starog prijatelja koji je umro, i traži pomoć u pronalaženju njegove ubice. Ne možete propustiti takvu šansu jednom! I kreće na put, u bijegu u gradu. U prisustvu ste sve potrebne oružje. I njegov pogled ne zavisi od vaše klase. Možete biti patuljak s pištoljem.

Što se tiče inteligencije svojih neprijatelja, onda je, naravno, lako. Zato što su glupo malo ne aktivira natrag i daju lako da se ubijem.

I ovdje je velika igra grafike. Muzičku pratnju je malo sumorna, ali ipak ne odvrati od glavna stvar. Za reprodukciju glazbe poseban je napisao kompozitora.

Nakon čitanja pregled možete pregledati video zapise i Shadowrun Returns mogu početi na gameplay. Vaš prijatelj čeka za vašu pomoć. Imati lijepo igra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more