Bookmarks

Sphere: Rebirth

Alternativni nazivi: Sfera: Pererojdenie

Sphere: Reborn online & ndash; Ovo je prvi ruski masivno multiplayer uloga-igranje igra u fantasy stilu.
Upis u igri Sphere: Reborn racing zahtijeva poseban klijent, zatim uvođenje nadimak, lozinku, e-mail. Registracija Sphere: Reborn nije potrebno ako ste već registrirani u bilo kojem projektu GameXP društvo NIKTIA. Online. Ako ste zaboravili svoju lozinku iz sistema GameXP pasoš, igre Sfera: Reborn online pomoći vam oporaviti se.

Na početku igre vas će biti zatraženo da stvori lik i odabrati svoj izgled, uključujući tetovaže. Lik ima nekoliko karakteristika. Ovaj naslov (vojni uspjeh), stepen (magičnim dostignuća), zdravlje, prana, sitost, parametri napada i odbrane. Maksimalna naslov nivo i stepen & ndash; 60. Kada igrate igre online & nbsp; Sphere: Rebirth, da je u određenoj fazi razvoja svoj lik, on će moći da biraju profesije. Ovaj čaroban profesija i ndash; Inkvizitor, Druid, Wizard, Necromancer, i Archmage. Martial profesija & ndash; Crusader. Lovac Steel Master, Gunslinger, Bandier. Assassin, Barbarian, Thief i razvoj Blacksmith potražnje kao magično i vojne vještine. Profesije Guild Master će vas naučiti, i da se poboljša u odabranim zanat morat ćete raditi svoj posao.

igrati igru ​​Sfera: Reborn online i razvijati svoj lik, onda morate ubiti čudovišta koji nastanjuju svijet. Pored toga, NPC likova koji žive u urbanim sredinama, će vam ponuditi misiju da uništi čudovišta i dobro platiti za to. Idi na lov za čudovište, možete samostalno, a može zgrabite društvo, u ovom slučaju na razini čudovište znatno povećati. Što je veća čudovište ubijen, više iskustva bodova dobivate. Sve u igri više od 150 različitih vrsta krvožednih čudovišta.
Online igra & nbsp; Sphere: Reborn nudi nekoliko opcija za trgovinu i ndash; ili NPC-dilera ili druge igrače. U drugom slučaju, možete cjenkati.
Za reprodukciju & nbsp; Sfera: Rebirth je uspješan, možete unijeti bilo koju grupu da izvrši zadatak, ili da se pridruže klan. Klanova u igri velikom broju, ali start ne postoji tako jednostavan, a da prežive probnog perioda.

Da vas osvojiti će imati više od 500 oružja & nbsp; i 50 magije artefakata. Oružje koje je na raspolaganju je određen nivo razvoja karaktera.
Tvoj lik je karma, koja određuje mjesto njegovog uskrsnuća i gubitak stvari umiru. Karma se može poboljšati obavljanje određenih poslova.
Sphere: Reborn online igra će dati svoj lik recept knjiga, koja će pisati recepte koristiti u prahu da bi stvari neobične osobine Knjiga mantre u kojima čuvate čini.
Borbe u igri dinamičan, za svačiji ukus. Ponekad je potrebno velike borbe klanova zbog posjedovanja brave.

Da bi se Sphere: Reborn igre, potrebno je da se upoznate sa četiri kontinenta & ndash; Hyperion, Charon, i Fedom Rodos i osam gradova. U svakom gradu igrač čeka zanimljiv potrage, borbe i zamke.
Svjetska područja nastao u srednjem vijeku, to je stvorio monah koji je želio pobjeći kuge bjesnio u novom, sretan svijet. Umjesto toga, zbog hapšenja i pogubljenja, monah uspeo da stvori svijet patnje, koja je razvila stalno magija, kao i postoje različite čudovišta. Postoji proročanstvo koje kaže da je obim svijet će nestati, a uz to će umrijeti i naše zemlje, šokirao puno katastrofa pogodila. Stoga je skup avanturisti traže tzv master čvor, koji može spriječiti ispunjenje proročanstva.
Sphere: Reborn Online registracija je vrlo jednostavna, ali to će vas dovesti u svijet magije i vitezova, u kojoj ćete biti u mogućnosti da zauzme svoje zasluženo mjesto.

 

Igra Sphere: Reborn online prijave