Bookmarks

Obim

Alternativni nazivi: Sfera online

Online igra Sfera - uzbudljiva igra, koja je nastala od strane ruskog programera. To može napraviti razumna konkurencija ove vrste MMORPG igre.

To je dobro poznato da nekoliko domaćih igre može pohvaliti dobre kvalitete, ali možemo reći da je igra u online je izuzetak od pravila. Po prvi put u igru ​​vratio 2003. godine, ali je, uprkos godinama, igra se nastavlja da se razvija i privući više i više novih igrača. U početku igrati online Sfera mogli samo naknadu. Cijena za korištenje igre bio je 5 god. e. mjesec. Ali dosta vremena ovaj online potpuno besplatno, što je dodatno privukao joj još više korisnika.

Registar polje Igra se odvija u uobičajenom za ovu vrstu igre, šeme. Prva stvar koju trebate učiniti - je kreirati profil na sajtu igre. Da biste to učinili, morate da unesete prijava, lozinke i e-mail. Opseg Registracija također zahtijeva instalaciju igre klijenta, koji se može preuzeti direktno sa stranice. Kao što možete vidjeti, Sphere online prijave obuhvata sve malo vremena, ostavljajući ga u igri.

Kada je prošao proces registracije, možete nastaviti izravno na utakmicu. Prema povijest, svijet igre je nastao nakon što je dugo peripetije doživio drevni indijski rukopis sa mantre da se stvori različite iluzorno svemire, što je sfera. U početku, bio je uklonjen iz pergament Indije u 1203, a zatim je proveo mnogo vremena u vizantijskom biblioteci, gdje i završio u rukama svog brata Batis. U 1348, Europa je doživio strašnu nesreću - epidemija kuga. Kao utočište od opake bolesti, Batis brat je odlučio da se stvori paralelni svijet sreće. Ali, da se stvori potrebno je da čitalac mantre je u potpunoj tišinu, koji nije radio, jer monasi zamišljen da se spali jeretika Batisse. Upravo zbog toga, umjesto planiranih World of Happiness, to je greškom stvorio svijet patnje, gdje beskonačan broj različitih čudovišta, vrijeme prolazi brže nego 12 puta, a svake godine 666 ne postoji potpuno uništenje. Zbog toga, u vanjskom sveta počinju da se dogodi, takođe, raznih katastrofa i nesreća. Onda na vrhu da je izgubljena veza između vanjskim svijetom i sferama.

Uhvaćen u potpuno drugačijem okruženju, ljudi su počeli da privuku svijetu, počela je da se stvori grad i državu. Čini se da sve ide dobro, ali onda kako je vrijeme prolazilo, a sat se približava uništenje svijeta, i morali smo da radimo nešto. To je prirodno da pokuša spasiti svijet će biti svakog igrača.

u sferi može igrati na šest kontinenata. Hiperion - je najveći otok, Helios - otok manji, kasnije odvojen od njega drugog kontinenta, pod nazivom Rhodes. Leon - najmlađi kontinent, a sve to kasnije odvojila od glavnog tijela i, zapravo, je otok. Preostala dva kontinenta - je Phoebus i Charon, koji, odnosno, su svijetlo i tamno. Charon također služi kao zatvor za prestupnike. Preko trga kontinenata su razni dvoraca, koji u većini slučajeva pripadaju različitim klanovima. Igrajte igru ​​Sfera online je mnogo lakše kao dio klana. Jedan na ovom svetu nije lako! Općenito Sphere online igra, koja se temelji uglavnom na Inter-klan borbe, ne u ratovima sa strašnim čudovištima.

Za razliku od većine igara, izbor klasni karakter obavlja korak po korak za vrijeme prolaska igre. Glavno zanimanje igre je bitka, tako da je teško da će igrati puno igrača će biti vrlo miran. Igrati Sphere je potrebno za jednu od 14 različitih specijalnosti. Lik ima samo dva parametra - naslov i magičnu moć. Zarada iskustvo je samo za pobjede nad neprijateljem u borbi.

dobri grafike u igri, posebno izdvajamo detalje likova. Kvalitete Tekstura je loš, ali tako mali Veličina igre klijenta, to je sasvim prihvatljivo. Zadatke u igri, gotovo svi su vrlo slični i monoton, očigledno je da programeri nisu izričito kladio na njih.
Dakle, imamo prilično zanimljiva igra prije svega za klan bitke i borbe.

 

Igra Sphere online registracije