Bookmarks

Starcraft 2 Legacy of the Void

Alternativni nazivi: Starcraft 2 Legacy of the Void, Starcraft 2 Legacy of Nether

Game StarCraft 2 Legacy of the Void: strategija oslobađanja.

2015 godine produktivni za proizvode za više igrača. Pridružio im se i igra StarCraft 2 Legacy of the Void od developera Blizzard Entertainmenta, objavljena 10. novembra, i postala je posljednja serija trilogije.

V StarCraft 2 Legacy of the Void može da se preuzme i instalira od strane klijenta da započne stratešku kampanju Vođenjem vanzemaljske vojske protossonsa, odupirete se smrtonosnim zergima i terranima. Prvih pet misija će se održati u pojedinačnim akcijama, što će vam omogućiti da se konačno naviknete na zaplet. Borite se u okruženju prijatelja, uključite se u globalnu bitku na mreži tako što ćete izabrati jednu od kartica.

U priči, akcije se odvijaju oko planete Ayur i hijerarha Artanisa, koga predstavljate. Zerg je podmuklo napao njegovu planetu. To se dogodilo pre mnogo godina, a protossi stanovnici Aiur-a su prestali da budu jedna nacija. Da bi ih ponovo ujedinio i uništio neprijatelja, Artanis osniva flotilu Zlatne armade. On takođe mora da pomogne Kerriganu Sarah da eliminiše Fallen Amun Zel-Naga, u čijim namerama organizuje impresivan kraj sveta.

Za savršenstvo vojske i broda, Artanis se povremeno vraća u vodeći brod "Koplje Aduna". Takođe komunicira sa likovima, prima savete od njih, a iz jedinica saznaje o novim borbenim mogućnostima.

Cilj ove kampanje bio je ujediniti raspršena plemena u jaku vojsku, sposobnu da oživi veličinu protosa i uništi Amuna. Ali prvo, igračima se nude tri misije "Premonition of Darkness" sa glavnim junakom Zeratulom i radnjom koja govori o pronađenom utočištu Tal Darima, oživljavanju Amuna i tajni proročanstva, koje je otkrio.

S heroji jedan na jedan.

Pore download StarCraft 2 Legacy of the Void, i pridružite se igračima, istražujući prostranstva svemira. Tokom mrežne igre imat ćete priliku proći dnevne turnire u automatskom načinu rada. To zahtijeva tvrdnju da se želite boriti protiv najjačih u svijetu StarCrafta u areni, a zatim pokazati vašoj protivnici svoju snagu.

Nisu svi sanjali da budu usamljeni vuk. Zajedno možete raditi takve stvari! U Archon modu, pod vašim generalnim rukovodstvom dolazi baza koja mora biti zaštićena, i dva protivnika. Podijelite iskustva i pomozite svom partneru u riječi i djelu da uspješno dovršite zadatak.

Odabirom načina izvršavanja zajedničkog zadatka, postat ćete zapovjednik tima iz dva igrača. Biće mnogo neprijatelja, ali će vam pomoći Sarah Kerrigan, Jim Raynor i hijerarh Artanis. Što je viši nivo iskustva na vašem računu, to će biti više sposobnosti i vrsta vojnika.

U StarCraft svemiru susrest ćete znakove:

 • Artanis
 • Rohana
 • Vorazun
 • Reynor
 • Kerrigan
 • Karax
 • Zeratul

Instalacijski parametri (zahtjevi sustava igre)

StarCraft 2 Legacy of the Void na PC-u sa operativnim sistemom Windows XP / 8 / Vista / 7 za Mac OS X 10 7 i više. Trenutno, programeri izjavljuju sljedeće minimalne zahtjeve:

 • PC: AMD Athlon 64 X2 ili Intel Pentium D
 • ATI Radeon X800 XT ili NVIDIA GeForce 7600 GT
 • Mac: Intel Core 2 Duo
 • ATI Radeon HD 2600 Pro ili NVIDIA GeForce 9400M
 • PC / Mac: 20 GB prostora
 • OP 1. 5 GB za PC i 2 GB za Mac
 • Rezolucija monitora ne manja od 1024x768

Ne propustite priliku da kupite StarCraft 2 Legacy of the Void u punom izdanju, i dajte prekrasne darove: "Wings of Freedom", "Heart of Roy", "Baština praznine". U njima ćete naći dodatne portrete, ambleme, nove kućne ljubimce, likove, sposobnosti i oružje. Sada ostaje samo poraziti neprijatelja u slavu protosovskog naroda.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more