Bookmarks

Salem

Alternativni nazivi: Salem,

Salem online - besplatan multiplayer klijent igra sa strategijom elementima razvio vrstu sandbox. Stvorio švedski studio Seatribe, i izdavač Paradox Interactive. U toj igri, jasno piše da su naglasak na povijest. Akciju razvija u 17. stoljeću. Bilo je to vrijeme rješavanja New England kolonisti iz Albion. Korisnici moraju igrati ulogu jednog od njih. Svaki doseljenik mora kupiti kuću, izgraditi svoju teritoriju, da se brine o vađenje resursa, da se uspostavi odnosa sa drugima igračima, da nauče kako da se uništi različite stvorenja koja se pod nogama, i nastojati da ti učinim zlo, i osigurati da hrana i ostalo su bili pravovremeno . Bez posebnih potreba ne bi trebalo da napadaju svoje susjede, u stvari, oni mogu biti jači od tebe, i udvostručiti svoj život niko ne bi dao. Kada ste pretekli smrću, ovo je kraj. Ako ste onda želite da nastavi da igra Salem, morat će početi od nule sa novog heroja. Dakle, biti umjereno skroman, umjereno avanturistički, umjereno ambiciozan - i onda će se stvoriti svijetla budućnost!

da biste prešli na fantastičan svijet, potrebno je da Salem da preuzmete i instalirate igre klijent na vašem PC-u. No, prije nego dođemo do toga, morate stvoriti račun. Salem registracija - popunjava poseban oblik s takvim poljima: korisničko ime, lozinku (u narednih red ponovo), e-mail adresa. Konačno označite nego i potvrditi prihvaćanje Ugovora korisnika i žele da dobiju korisne novosti. Što se tiče sistemski zahtjevi, oni su sasvim prihvatljive i neće biti prepreka. Gotovo svatko može uživati ​​u gameplay pomoću računara najmanje prosječnom konfiguracije.

Gdje mogu početi igrati Salem? Prije svega, potreban vam je kući. Da bi vaš dom, morate prvo izdati ugovor na terenu. Nakon toga, to je vrijedno s obzirom na sredstva, i pored kupovinu alata. Potonji se može ili kupiti ili izrađen. Naravno, sve ovo traje neko vrijeme, tako da ne mislim da će biti sve u redu. Da biste to učinili, da naporno rade za mnogo dana. Ali onda je lijepo ubrati plodove svog rada! Kuća - mjesto gdje se možete opustiti i odmotati nakon dugog putovanja od ogromne gaming lokacijama. Usput, sve što je izvan vaše imovine ili imovine drugim korisnicima, ili neutralne grada Bostona, ili samo pustoš u kojoj vrvi svim vrstama divljih životinja. Morate biti stalno na oprezu kada je život zaista skupo.

U rekao sigurnom području zvanom Bostona imate priliku da komuniciraju i trgovinu sa drugim igračima. U principu, to je platforma stvorena za društvene odnose. Ali, kada smo odlučili da lutaju po drugim opštinama, možete očekivati ​​sve - od napada agresivnih zvijeri da napadnu igrače. Što se tiče sukoba između igrača, postoje neka pravila. Na primjer, igrač koji konstantno donosi takve budalaštine prije ili kasnije će biti kažnjeni. U ovom slučaju, rečeno je crna mrlja, a onda jednog dana doći će situacija u kojoj će kompanija sastati i osveti štetočina. Postoji još jedna stvar koju treba znati - korištenje magije. Magic - dobra stvar, ali samo u okviru razloga. Ako previše zanesen, možete shlopotat vrlo crna mrlja i postati predmet lova ljutitih navijača pravde.

U principu, igra je sama po sebi Salem - konstantan razvoj. U osnovi ono što se događa je sasvim realna i prirodno. Možete graditi, proizvedeni za ovaj materijal, a zatim pokušati poboljšati i proširiti okoliš, akumuliraju korisnim resursima, ulazak u trgovinskim odnosima s ciljem da se zaključiti popuste i osjećati na kraju da naselili ovdje udobno i sigurno. Dakle, krenuti ka svom cilju čak u malim koracima dok očajnički zaštititi svoju imovinu u slučaju ukaže potreba. Sve što ćete gledati i uzbudljiv i zabavan, tako da je ovo igra je odličan način razonoda. Samo pokušaj - Ne želim da se skine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more