Bookmarks

Saints Row 4

Alternativni nazivi: Saints Row 4

Svi, bez izuzetka, znaju da je igra Saints Row 4 - plagijat je dobro sve postojeće velike projekte. U novom dijelu čak i ne planiraju se kao izuzetak. Naprotiv - sada igra je zanimljiva kombinacija GTA i Prototype u originalnom tretmanu kreatora svetaca iz volje. Unatoč činjenici da je ovaj projekt ne nosi jedan gram jedinstvenih informacija, kao što je on. Igračima iz cijelog svijeta prepoznaju igre, čak i kritičari Kape off za programere, koji mogu priuštiti posuditi sve što želite, ali da li je projekt nekako drugačiji od i poseban.

Kao i druge igre klonovi Saints Row 4 pokušava da zaseni pozajmljeni elemenata. Dok netko pokušava da se sjajan smisao za humor ili apsolutno realna atmosferu Saints osloniti ludilo. To je projekt Bezbashenny ne može se uzeti za ozbiljno, ali i negativno tretiraju kao nemoguće. Novi dio potomaka Volition iznenađenje prisutnost (iako je u velikim količinama) zanimljivih radnih mjesta i fascinantan tekst zadatke. I nesvesno pregledane od strane osnovne elemente Matrix - došao iz srca u novu igru, ne govori ništa.

Za početak igre, morate preuzeti Saints Row 4. Kao što vjerojatno znate, instalacijske datoteke su uvijek preuzeli ovaj projekt vrlo brzo, pogotovo ako ste uživati ​​koristeći linkove iz torrent tracker-. Plac četvrti Saints podigao glavnih likova na najviši nivo vlasti - sada protagonist je predstavljen kao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (ni manje ni više, znamenitosti, zamislite koliko sada odgovorno moramo biti u Saints Row 4 igra? ). Najbliži pratnja kao "lider" također se nalazi unutar pješačka udaljenost - prijatelj predsjednika pripadaju mjesta u administraciji. I, kao što je, to se događa kako bi trebalo, uzeti svete zakone i pomoći odlučiti o sudbini čovječanstva, vođen samo slovo zakona, međutim, nešto neočekivano dogodi.

Saints Row 4 kom govori o invaziji stranaca koji drsko otet mještanima. Mi ne pravimo izuzetke za strance Poštovani gospodine predsjednika. Onda je sve još složenija i neshvatljivo - vanzemaljci iz nekog razloga, datum šef države u modelu Stilporta, baš kao pravi grad. Ono što oni žele da se to postigne je nejasno. Međutim, morate shvatiti obavljajući u Saints Row 4 misije raznih vrsta.

Promjena krajolik je dozvoljen kreatora igre dodati neke nove elemente. Programeri projekta više udaljio od koncepta GTA, koji su intenzivno iskorištavaju u svim prethodnim utakmicama vlastite proizvodnje, i odlučio promijeniti pravac razvoja u pravcu fantazije. Pa, oni imaju dovoljno loše, dobro, originalni, tako precizno. Da bi imali jasnu ideju o igri može se posmatrati specijalno izrađeno za Saints Row 4 video trailer detaljima inovacije i prednosti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more