Bookmarks

Sacred 2,

Alternativni nazivi: Sacred 2,

Sacred 2 - kompjuterski uloga-igranje igra u žanru fantazije RPG. Njemački proizvođač je odlučio da nastavi prvu utakmicu kompanija Sacred. Uz donio inovacijama poboljšala igra stvarno je nova priča, novi gameplay. I sve je predstavljen na pristojnom nivou. Prevedeno igre Sacred 2: Fallen Angel. Možda to znači da stanovnici Ankari u očekivanju junak koji će ih spasiti od početka haosa.

u igru ​​Sacred 2 stigne u vaše lice novih fanova, samo trebate skinuti igre Sacred 2. Da biste to učinili morat ćete prisustvo računara programa za skidanje igara.

Ti ćeš lutati kroz kontinent pod nazivom Ankari u svemiru Svetih. Na samom početku utakmice Fallen Angel Sacred 2 birate klasu na koji se vaš primknёt karakter predloženog osim Serafim je potpuno drugačiji od prva verzija igre: Serafim, High Elf Dryad, Temple Guardian, Shadow Warrior, inkvizitor i Dragomag. Ali onda, to je vrlo važno da vaš izbor staze koja će smisliti način Light ili tame. Tačnije potrebno je izabrati božanstvo: Lumen (Bog of Light) Forens (boginja mudrosti i filozofije), Cybele (boginja prirode), ispitivanje (Bog of Science), Kuan (God of War) i Kerr (Goddess of Evil). Ako odaberete Seraphim, vi ćete biti dostupan samo put Light - Lumen, Forex i Cybele, i inkvizitor - Darkness - Coeur Kuan i Testa. U skladu s tim, pri odabiru put tame, vi nemate izbora u Lumen Božanstva, a ako je put svetlosti, Kera.

I onda možete početi utakmicu Sacred 2 igra.

Događaji u igri prethode događaje iz prve utakmice. Ovdje je drevna vremena kada začetku mistične sile i kada događaji doveli do podjele na dobre i loše. A najgore što može dovesti do kaosa. Ali ne smijete dozvoliti da se to dogodi, ili obrnuto kako bi se ubrzao proces.

, naravno, i kartaških igara su podijeljeni u vrlo različitim regijama:

• Tilizy;

• Artamark;

• Nor - Plat;

• Seraphim Island i dugo podvodna špilja zmajevi;

• His Ta.

Tilizy - regija vilenjaci. Najbolniji dio Ankari. Klima je umereno.

Artamark - područje ljudi. Podijeli na Knežiji, vladaju različita prinčeva. Klima je suha.

Nor - Plat - teritoriji orci. Podijeljena na zaraćene grada. Klimi stepe.

Seraphim Island i dugo podvodna špilja Dragons - vlasništvo nad Serafim. Jedan veliki nedjeljive države. Samo ovdje je T - Energetska pod kontrolom.

His Ta - teritorija gušteri, zmajevi sljedbenika. Područja poplavljena. Ona je podijeljena u grad.

U principu, glavni zadatak je da izvrši svoj posao, poboljšati svoje vještine, skautiranje teritorije i odlučiti o sudbini cijele Ancaria.

Igra Sacred 2 prikazana je u visoko kvalitetne grafike, dobar animacije. Iako su neki od detalja ne može biti dovoljno detaljni.

U principu, još uvijek možete vidjeti Sacred 2 video i screenshotovi. I dolaze u igri Sacred 2 Fallen Angel preuzimanje. I dobiti uzbuđen o fantastičnom putovanju. Budući da se pretpostavlja online igra, možete pozvati svoje prijatelje. Imati lijepo igra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more