Bookmarks

Sacred

Alternativni nazivi: Sacred

Sacred - fantasy uloga-igranje video igara u žanru RPG. U njemačka kompanija je proizvođač Ascaron, doveo u život niz igara Sacred, preveo Princa Tame. Igra je zanimljiva i uzbudljiva. Ne treba vam puno naprezanje ili izgraditi cijeli lanac strateških saveza. To je siguran da putuju i obavljaju zadatke.

Kako da završi čitanje ovaj pregled igre, preporučujemo vam da pretražujete Sacred video i screenshotovi. I onda možete skinuti igre Sacred mjestu.

Igra Sacred pruža vam priliku da izvidi svijet fikcije. Vi ćete igrati na kontinentu Ankare, u svemiru Svetih.

onda imate izbor za lik opcije:

• Gladijator;

• Battle Mage;

• Forest Elf;

• Dark Elf;

• Serefima;

• Vampiressa.

Gladijator - najbolji u prsa bitke. Ona nosi sa bilo kojom vrstom oružja.

Battle Mage - glavno oružje magije, ali i dobro poznavanje mačeva, štapovi, osoblje, i tako dalje. D. Preporučujemo da početnici ne biraju ga. Ona ima oružje koje on koristi samo.

Forest Elf - dobro za početnike. To je predstavnik samo bore na velike udaljenosti. Koristiti magiju vilenjake, i na malim razdaljinama samo najbolji u gađanju lukom i samostrel.

The Dark Elves - a prsa borac. Ona koristi moć tamne vilenjake i otrov. Vrlo zanimljiv i snažan karakter. Ona ima ruke samo za njegovu upotrebu.

Serefima - nasljednik na mističan anđela. Koristi nebeska magija, i dobro poznavanje mačeva, streličarstvo.

Vampiressa - dva u jedan. Danju - moćan ratnik, i noću - moćan vampir. Zabavni karakter.

Ko u igri Sacred ćeš igrati na tvoj jedini izbor. Vremenom, vi ćete biti u mogućnosti da isprobate svaki znak.

Igra Prince of Darkness ponude iz samog početka određene vještine svoje likove. Tokom cijelog igri, ide se kroz razine, možete poboljšati vještine. I na performanse vašeg karaktera utječe na nivo značajnosti postavljena standardne opreme. Kao što su snaga, izdržljivost, okretnost, fizičke regeneracije, regeneracija mentalnih i harizme.

Igra Sacred kom podijeljena na razine težine, koje imaju imena plemenitih metala: bronza, srebro, zlato, platina i niobij. A karta kontinenta Ancaria je podijeljena na dijelove - regije. Dakle, vi se predstavili s više prostora za tzv putovanja.

je ime igre Sacred Princ tame se ne uzalud. Ispostavilo se da je gameplay ima predistoriju. I kao i uvijek, tu su junaci sa zlim mislima, onda ostvare svoje namjere. Nositi za ovu kaznu. U egzilu, on dobija snagu i izlazi u svet ponovo, da izmiri zlo. Govorimo o shaddara.

Tvoj lik mora učiniti svaki napor na visini zadatka.

su uvjereni da je igra Sacred već zaintrigiralo. Ne postoji ništa više nego zanimljiv šareni putovanje preko prostranstvima svijeta. Nakon što je graf je dobrog kvaliteta, sve je radio na karti. A glazba je dobro odabran, ni približno ometajuće iz same igre.

može početi. Uspješno igrate!

 

Sacred