Bookmarks

The Saboteur

Alternativni nazivi: The Saboteur

Igra Saboteur - kompjutersku igricu koja predstavlja cijeli miks različitih žanrova, kao što je u kombinaciji elemenata i autosimulator i elemente strijelca i akcije žanr, u kombinaciji sa avanturu. Ova igra stvorena i objavljen u 2009. godini, društva Pandemic Studios i Electronic Arts.

Igra se odvija u Francuskoj, koji je tokom Drugog svjetskog rata, nacističke Njemačke okupirana. U ovoj situaciji, irski vozač trka i mehaničar Devlin odlučuje da učestvuje u borbi protiv fašizma i dobio odobrenje od francuskih vojnika pokreta otpora, kao i britanske obavještajne.

Game Gameplay ima ozbiljan gamer i sloboda djelovanja je vrlo sličan poznatoj igri GTA. Igra Saboter dobili od svojih originalnih programere nestandardnog vizuelni dizajn. Dakle, cijelu utakmicu svijet, koji je okupiran od strane nacista, na ekranu se pojavljuje u sivim tonovima, i do te mjere da, kao glavni lik kroz igru, obavljaju različite zadatke u različitim područjima - širom svijeta igra je naslikana sa svim bojama. Vrlo važan režim za kako bi mogli da uspješno igrati Saboteur - to stealth modu. Uostalom, bez glavni lik nije obučen u nacističkoj uniformi, maskirani, krije nije nemoguće da ispuni svoje zadatke. Saboter igra omogućava korisnicima da obavljaju zadatke igra u realnom područjima Pariza i njegovih predgrađa - u neposrednoj blizini Eiffelov toranj, Arc de Triomphe, Sacre Coeur, Madeleine crkve i tako dalje. n. Pa ipak, događaji se odvijaju u gradovima Saarbrücken i Le Havre.

U tom slučaju, ako se odlučite za preuzimanje The Saboteur, počnete igranje, naučit ćete da postoji priča i strane misije. Oni će morati da idu za igrače, ali možete odabrati svoj vlastiti ciljeve i u slobodnoj igri. Ovi ciljevi su kule osmatračnice, poruke s oklopnim vozilima, protiv topova, benzinske pumpe, generali i tako dalje. D. Ako je glavni lik ipak primjetiti - tu će biti uključeni anksioznost. Igra ima pet različitih nivoa alarma. Na primjer, na prvom nivou anksioznosti pojavljuju auto i moto patrole, a peti nivo anksioznosti podrazumijeva priključak na potragu za borce koji su granatirale progonjenih junak na niskom nivou let.

Ako pitate Internet Saboteur video, vi ćete znati da je igra sadrži sljedeće protivnike: SS vojnici, vojnici Vermahta, vojnici mornarice, vojnicima Gestapo, kompanija terora, i tako dalje.

U igri sve puške podijeljen u određene klase. Evo tu su i pištolje i automatske puške, i minobacače, i sačmarice, i tako dalje. D. Igračima je dozvoljeno da istovremeno opremanje bilo koje dvije vrste oružja. Osim uobičajenih oružje su prisutni u Saboteur stroj, koji čine ne manje od četrdeset vrsta su podijeljeni u četiri glavne klase. Ako želite dobiti pola staze vozila, ili bilo koje oklopno vozilo, onda im je potrebno da se voze sami u garažu. Onda oni moraju raspolaganju. Postoje Saboteur tenkovi. Na primjer, rezervoar plamen. Sa njim oštetiti neprijatelj će biti vrlo značajan. Saboteur je predstaviti puno pozitivnih i negativnih likova. Uz njih ćete biti u mogućnosti da ispuni čim instalirati ovu igru ​​na računaru i zaronite u ovaj opasna igra svijet.

Probajte! Mislimo da nećete požaliti vrijeme provedeno igrajući. Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more